Keystone logo
Susquehanna University BA in History
Susquehanna University

BA in History

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Combineer waardevolle vaardigheden en creativiteit

Geschiedenis kan inspiratie halen uit het verleden, maar hier doe je geschiedenis.

Doorzoek primaire bronnen. Excel in organiseren, plannen en notities maken. Ontwikkel een onderzoeksproject dat direct na het afstuderen leidt tot een graduate school of een veelbelovende carrière. Reis naar conferenties om je werk te presenteren. Verken lokale historische bezienswaardigheden. Werk zowel met antieke bronnen als met de nieuwste digitale technologie.

Doe het allemaal - hier.

Bespreek problemen vanuit verschillende perspectieven. Vind je plek in de wereld terwijl je 21e-eeuwse vaardigheden verwerft die relevant zijn voor veel carrières.

Geschiedenis majors bereiden zich voor op:

  • Rechtspraktijk
  • Directe financiële instelling
  • Werken in het hoger onderwijs
  • Leren
  • Gediplomeerde diploma's nastreven
  • Werken in musea
  • Een bedrijf leiden

Zie geschiedenis in actie

Maak contact met mensen en hoor hun persoonlijke geschiedenis en hoe ze passen in het grotere historische verhaal. Onze studenten lopen regelmatig stage bij gerenommeerde musea en bibliotheken - zowel nationaal als internationaal.

We bieden een gevarieerde selectie van cursussen, die elk continent bestrijken en onderwerpen bestuderen die zo gevarieerd zijn als geslacht, geneeskunde, hiphop, kleding, oorlog, ras, revolutie, films, eten en vele andere dingen die je misschien niet verwacht in een geschiedenisles. Het toevoegen van een tweede major of minor is eenvoudig en verruimt de mogelijkheden voor je toekomst. En onze interdisciplinaire minoren, zoals museumstudies en Africana-studies, helpen je om een beter begrip te krijgen van belangrijke onderwerpen in de wereld van vandaag.

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen