Keystone logo
Susquehanna University BA in Journalism and Digital Content
Susquehanna University

BA in Journalism and Digital Content

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Maak je verhaal

Susquehanna zal je natuurlijke nieuwsgierigheid en het vertellen van verhalen versterken. Je krijgt basisvaardigheden zoals schrijven, bewerken, interviewen en zelfs multimediaproductie - plus de kritische denk- en probleemoplossende vaardigheden van je goed afgeronde vrije kunsteducatie - om je verhalen te versterken. Van podcasting tot traditionele krantenrapportage, je ontwikkelt onderzoeksvaardigheden en leert inhoud aan te passen voor verschillende nieuwsmedia om te slagen in de steeds veranderende wereld van de journalistiek.

Susquehanna biedt platforms voor journalistiek en digitale inhoud, waaronder de door studenten geleide krant, The Quill, de LensFlare-studentenomroepgroep en andere professionele studentenclubs.

Ethische journalistiek promoten

Mediaprofessionals moeten nieuwsgierig, flexibel en ethisch zijn in hun zoektocht naar het nieuws. Bij Susquehanna word je uitgedaagd om journalistieke ethiek en theorie in de klas te bestuderen. Bespreek journalistieke ethiek en de voordelen van berichtgeving om het belang van media voor het publiek te begrijpen.

Als major journalistiek en digitale inhoud beschik je over de leiderschapsvaardigheden en praktijkervaring om te slagen. En we kunnen je in contact brengen met ervaren alumni om je te helpen je eerste baan te vinden.

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Hons. Bachelor of Arts in communicatiewetenschappen
    • Hamilton, Canada
  • Bachelor in Marketing Management - Digital Business Concepts
    • Tilburg, Nederlanden
  • BA eert digitale media
    • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten