Keystone logo
Susquehanna University BA in Legal Studies
Susquehanna University

BA in Legal Studies

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Open deuren naar juridische carrières

Wees klaar om te slagen in de rechtenstudie of een andere rechtsgerelateerde carrière in onze nieuwe major juridische studies.

Ervaring in de echte wereld zal van jou zijn via een gegarandeerde, betaalde stage bij ons Arlin M. Adams Center for Law and Society. Schrijf briefjes in het kantoor van de officier van justitie, bespreek juridische meningen met rechters en griffiers in de districtsrechtbank, behartig de belangen van een kind als door de rechtbank benoemde advocaat, en meer.

Je krijgt een brede introductie in de aard en functie van het recht en ons rechtssysteem — waardoor je de vrijheid hebt om te ontdekken of je door wilt gaan met studeren of een carrière wilt nastreven in een gerelateerd vakgebied zoals rechtbankadministratie, strafrechtelijk onderzoek, openbaar bestuur of werk zonder winstoogmerk.

Dit pre-professionele programma is gebaseerd op cursussen uit de politieke wetenschappen, sociologie, antropologie en filosofie, waardoor je het soort goed afgeronde student bent dat rechtsscholen en werkgevers zoeken.

Omdat ons gedurfde curriculum is geworteld in de vrije kunsten, ontwikkel je ook essentiële vaardigheden zoals schrijven, teamwerk, presentaties, kritisch denken, interpersoonlijke relaties en leiderschap.

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen