Keystone logo
Susquehanna University BA in Political Science
Susquehanna University

BA in Political Science

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Politicologie raakt ons allemaal

In ons programma bestudeer je politiek, overheid en openbaar beleid in de VS en in het buitenland en waarom landen wel of niet met elkaar overweg kunnen.

Je verwerft de tools om vragen te stellen, systemen en instellingen te analyseren en je eigen opvattingen te ontwikkelen over het beste beleid, programma's en organisatorische regels voor de wereld die je voor ogen hebt.

Debatten, simulaties, uitstapjes naar belangrijke politieke locaties en geëngageerde gesprekken in de klas zullen je aanmoedigen om dieper na te denken over de politieke kwesties van de dag.

Meteen echte kansen

In je eerste jaar heb je de mogelijkheid om contacten te leggen met alumni van de politieke wetenschappen door middel van bezoeken op de campus, schaduwervaringen en reizen buiten de campus. Elk jaar worden tientallen stagemogelijkheden gedeeld met studenten en we helpen je te bepalen wat voor jou het meest zinvol is.

Onze nabijheid tot Harrisburg - de hoofdstad van de staat - en onze vele alumni die daar werken, bieden overvloedige stage- en netwerkmogelijkheden. Met Washington, DC en New York op drie uur rijden, volgen onze studenten ook stages bij nationale en internationale bureaus.

Kleine opties

Door een van onze interdisciplinaire minoren toe te voegen, zoals internationale studies en openbaar beleid, krijg je een beter begrip van belangrijke onderwerpen in de wereld van vandaag.

leerplan

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Honours BA in conflictstudies
    • Ottawa, Canada
  • BA Hons in sociaal beleid (gemeenschapsontwikkeling)
    • Johannesburg, Zuid-Afrika
  • BA in internationale betrekkingen: mensenrechten
    • Prague, Tsjechië