Keystone logo
Susquehanna University BA in Religious Studies
Susquehanna University

BA in Religious Studies

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Religieuze studies major en minor

Je zult de religieuze geletterdheid verwerven die essentieel is om te begrijpen en te werken in onze steeds meer geglobaliseerde samenleving. Je gaat kijken hoe mensen denken over ultieme vragen, of je je nu wel of niet identificeert als religieus.

Begrijp de mensheid en jezelf beter

Religie raakt bijna elk aspect van onze wereld en samenleving - literatuur, politiek, actuele gebeurtenissen, geschiedenis, persoonlijke interacties en meer.

Denk na over de ultieme vragen, denk kritisch en creatief na over wereldreligies en analyseer religieuze teksten vanuit verschillende perspectieven. Je wordt uitgedaagd om een meer medelevende, empathische en zelfbewuste wereldburger te worden.

Interdisciplinaire aanpak

Een van onze meest populaire lessen, Being Awesome at Life, onderzoekt de definitie van een goed leven in verschillende culturen en door de geschiedenis heen. Wetenschap en religie nemen wetenschappelijke en religieuze beweringen serieus om overlappingen van overeenstemming te vinden.

Andere lessen hebben betrekking op grote wereldreligies en hoe deze zich verhouden tot gebieden als ethiek, archeologie, filosofie en milieustudies. Door een van onze interdisciplinaire minoren, zoals leiderschaps- en diversiteitsstudies, toe te voegen, krijg je een beter begrip van belangrijke onderwerpen in de wereld van vandaag.

Je opleiding eindigt niet in de klas. Word lid van een van onze zeer actieve religieuze levensgroepen die door studenten worden beheerd. Studeer in het buitenland via ons Global Opportunities-programma om een kijkje te nemen in de religies van de wereld in Europa, Azië, Afrika of Zuid-Amerika.

Brede vaardigheden

Ongeveer een derde van onze studenten gaat naar het seminarie op scholen zoals United Lutheran Seminary, Princeton Theological Seminary en Yale Divinity School.

De rest verwerft essentiële vaardigheden die zich vertalen in succes in verschillende beroepen, waaronder sociaal werk, niet-gouvernementele organisaties en schrijven. Onze afgestudeerden weten hoe ze kritisch moeten denken over disciplines heen; schrijf duidelijk en beknopt; omgaan met conflicten en onenigheid met gratie; en een productieve dialoog aan te moedigen.

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Arts (BA) in Religiewetenschappen
    • Dubuque, Verenigde Staten
  • Bachelor of Arts in religie, filosofie en ethiek
    • Hong Kong, Hongkong
  • Bachelor in religieuze studies
    • Waukesha, Verenigde Staten