Keystone logo
Susquehanna University BA in Sociology
Susquehanna University

BA in Sociology

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Duik in de wereld van menselijke interactie

Verken de samenleving op elk niveau - kleine groepen, subculturen, culturen, organisaties en instellingen - en bestudeer hoe mensen met elkaar omgaan.

Wanneer je hier sociologie studeert, leer je kritisch na te denken over hoe ras, klasse, geslacht, seksualiteit, recht, cultuur, sociale media, sociale bewegingen en de staat van invloed zijn op de individuele levenservaring.

In en uit de klas

In lessen als Crime and Justice onderzoek je de dimensies, oorzaken en kosten van misdaad in de VS en overweeg je het gebruik en de beperkingen van ons rechtssysteem bij de behandeling ervan.

Je leren is niet beperkt tot het klaslokaal. Verken sociale rechtvaardigheid via ons Arlin M. Adams Center for Law and Society, of zet je kennis in voor stages bij de lokale overheid, het strafrecht en sociale welzijnsinstanties.

Sluit je studie af met een semester of een jaar lang onderzoeksproject dat je selecteert, begeleid door een toegewijde facultaire adviseur.

Ontwikkel nuttige en competitieve vaardigheden

Het bestuderen van sociologie bouwt kritische denkvaardigheden op en het vermogen om complexe vragen te onderzoeken - vaardigheden die door werkgevers op alle gebieden worden gewaardeerd. Je zult leren dat er meerdere manieren zijn om een bepaald probleem aan te pakken.

Je ontwerpt onderzoeksprojecten, analyseert gegevens en identificeert bruikbare manieren om vragen over openbaar beleid, volksgezondheid, gemeenschapsontwikkeling, globalisering, onderwijs en de wet te onderzoeken.

Door een van onze interdisciplinaire minoren toe te voegen, zoals internationale studies en openbaar beleid, krijg je een beter begrip van belangrijke onderwerpen in de wereld van vandaag.

Onze afgestudeerden gedijen goed in de overheid en sociaal beleid, het bedrijfsleven, maatschappelijk welzijn en onderwijscarrières. Ze volgen ook geavanceerde graduate graden en rechtenstudies.

leerplan

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen