Keystone logo
Susquehanna University BA in Spanish Studies
Susquehanna University

BA in Spanish Studies

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Een voertuig ter wereld

Beheers de Spaanse taal en dompel je onder in de culturen van de Spaanssprekende wereld.

We zijn een van de weinige universiteiten die een semester lang in het buitenland studeren voor taalmajors. Kom in contact met moedertaalsprekers van het Spaans in Valencia, Spanje; Heredia, Costa Rica; Merida, Mexico; of Havana, Cuba - om er maar een paar te noemen.

In het buitenland woon je bij gastgezinnen, doe je stages op gebieden als gezondheid en het schrijven van beurzen, en volg je cursussen in een breed scala aan disciplines. Je gaat ook reizen en nieuwe, langdurige vriendschappen sluiten.

Wanneer je terugkeert naar Susquehanna, breng je kennis uit de eerste hand terug van de culturen die je hebt ervaren en een beheersing van de Spaanse taal die je alleen kunt bereiken door onderdompeling!

 • Maak contact met Spaanstaligen op de campus! Volg cursussen over de literatuur, culturen en geschiedenis van Spaanssprekende gemeenschappen over de hele wereld. Studeer Spaanse vertaling en doe mee aan activiteiten buiten het klaslokaal.
 • Kom naar ons Latinx-initiatief, dat het begrip van Latino-culturen bevordert door middel van tentoonstellingen, films, presentaties, workshops en sprekers.
 • Doe mee aan gesprekstafels met Fulbright Fellows uit Spanje en Latijns-Amerika.
 • Deel uw interesses met een groeiend aantal Susquehanna-studenten die geïnteresseerd zijn in Latinx-culturen en erfgoed door lid te worden van ALAS (Association of Latinx and American Students).

Tal van mogelijkheden

Vloeiend in deze steeds groter wordende taal - een van de meest gesproken ter wereld - geeft je een voorsprong op elk gebied. Bijna al onze studenten hebben dubbele majors, dus neem je passie voor de taal en combineer deze met een andere major, zoals internationale studies, bedrijfskunde, biologie, psychologie, of voeg een van onze interdisciplinaire minors toe om je te helpen een beter begrip te krijgen van belangrijke onderwerpen in de wereld van vandaag.

Onze afgestudeerden worden leraren, redacteuren, vertalers, ondernemers, tolken en medische professionals. Ze verdienen Fulbright-beurzen, werken in het hoger onderwijs en public relations, en gaan Spaans, maatschappelijk werk, theater en onderwijs studeren aan de graduate school.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Arts in Foreign Languages with a Concentration in Spanish
  • Fairfax, Verenigde Staten
 • Spaans (BA, Minor)
  • Binghamton, Verenigde Staten
 • Bachelor of Arts in het Spaans
  • Erie, Verenigde Staten