Keystone logo
Susquehanna University BA in Sports Media
Susquehanna University

BA in Sports Media

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Een perfecte mix van praktijk en theorie

Sport is een miljardenindustrie. Krijg de training en het inzicht om overal te werken, van professionele beats tot de frontoffices van teams gevolgd door miljoenen.

Leer de praktische elementen van het zijn van een omroep of journalist in een steeds groeiende markt en de geschiedenis van sport om de context te begrijpen van wat je gaat behandelen.

Bespreek de bijdrage van Jackie Robinson en hoe sport en race met elkaar verweven zijn geraakt in onze samenleving. Kijk naar de genderkloof en monumentale momenten die hebben geholpen deze te dichten. Bespreek actuele gebeurtenissen en hoe ze worden gedekt door sociale en traditionele media.

Verbreed je kennis van de wereld om je heen en begrijp belangrijke onderwerpen beter met een van onze interdisciplinaire minoren, zoals filmstudies of Africana-studies.

Ervaring uit de echte wereld

Pak een camera, kruip achter een microfoon of neem statistieken op tijdens collegiale games. Werk nauw samen met de afdeling Sportinformatie en help bij spelbeheer, promotie en berichtgeving.

Onze studenten hebben stage gelopen bij Minor League Baseball-teams, de Little League Hall of Fame en World Series, en op de Olympische Spelen.

Na je afstuderen heb je verschillende banen, van sportverslaggever tot de frontoffice van professionele teams tot sportinformatie over atletiek aan de universiteit.

leerplan

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Hons. Bachelor of Arts in communicatiewetenschappen
    • Hamilton, Canada
  • Bachelor of Arts graad in visuele communicatie
    • Stellenbosch, Zuid-Afrika
  • BA Hons in Film and Television Studies
    • Johannesburg, Zuid-Afrika