Keystone logo
Susquehanna University BA in Studio Art – Photography
Susquehanna University

BA in Studio Art – Photography

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Focus op kunst en beroep

De major fotografie is gericht op de ontwikkeling van studenten als kunstenaars en praktiserende professionals. Naast het beheersen van de camera en de bijbehorende technologie, zullen de studenten een onderscheidende persoonlijke stijl ontwikkelen door hun ervaringen binnen en buiten het klaslokaal. Majors zijn goed thuis in historische en hedendaagse kunst en krijgen talloze kansen om hun werk te exposeren, te reizen en feedback te krijgen van docenten en collega's. Voorafgaand aan hun afstuderen zullen studenten professioneel een openbare tentoonstelling van het werk opzetten in The Lore Degenstein Gallery, waar ze ervaring zullen opdoen in een professionele galerij met museale normen.

Majors hebben 24 uur per dag elektronische kaart-swipe toegang tot alle kunstfaciliteiten en ultramoderne computerlabs, die alleen toegankelijk zijn voor afdelingsstudenten. Het klaslokaal voor digitale fotografie is uitgerust met hoogwaardige professionele studioverlichting, naadloze achtergronden van stof en papier en speciale ruimtes voor lezingen, kritiek en productie.

Vereiste onafhankelijke cursussen en een interdisciplinaire benadering stellen studenten in staat om meerdere manieren om kunst te maken te onderzoeken en ermee te experimenteren. Studenten worden aangemoedigd en krijgen ruim de tijd om een onderscheidende en persoonlijke visuele stijl te ontwikkelen.

leerplan

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Arts in Fotografie
    • Rome, Italië
  • Bachelor of Arts Degree Honours in visuele communicatie met als hoofdvak in toegepaste illustratie, art direction, grafisch ontwerp, multimedia en fotografie
    • Stellenbosch, Zuid-Afrika
  • Bachelor in fotografie
    • Waukesha, Verenigde Staten