Keystone logo
Susquehanna University BA in Theatre Performance
Susquehanna University

BA in Theatre Performance

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Verhalen vertellen die de menselijke natuur definiëren

Sta centraal in Susquehanna en daarbuiten in onze theatervoorstelling major.

Je zult artistiek groeien als acteur. Van de kritische analyse van dramatische literatuur tot authentiek en krachtig acteren op het podium, je zult je vak verder ontwikkelen dan je voor mogelijk had gehouden.

Verken personages die je uit je comfortzone dwingen en leer tijdens het proces iets over jezelf. Je concentreert je op de tools die je nodig hebt om je acteren te verbeteren. Onze intensieve acteerlessen worden ondersteund door cursussen in theatergeschiedenis en dramatische theorie, waardoor uw uitvoeringen worden verbeterd. Door een van onze interdisciplinaire minoren toe te voegen, zoals kunstadministratie en vrouwenstudies, krijg je meer inzicht in belangrijke onderwerpen in de wereld van vandaag.

Op manieren die breder zijn dan die van beeldende kunst, krijg je een beter begrip van menselijke communicatie en cultuur.

Kansen in overvloed

De afdeling volgt een professioneel model en bereidt je voor op de omgeving waarin je terechtkomt na je afstuderen. Shows worden geproduceerd door de kracht van het ensemble te ontwikkelen, wat je helpt om samenwerkingsvaardigheden op te bouwen met je collega-theaterbeoefenaars.

Onze studenten beginnen vaak met optreden op het hoofdpodium in hun eerste semester.

  • Er zijn elk jaar vier hoofdtoneelproducties, waaronder een door studenten geregisseerde show en een grote musical, en producties van zes seconden
  • Je werkt samen met het Department of Music aan hun jaarlijkse operaprogramma
  • We bieden een seizoen van de tweede fase - experimenteel, scherp en gevoed door de artistieke verlangens van studenten

Onze faculteit helpt je bij het vinden van de juiste stageplekken in theaters door het hele land. Je zult je professionele ervaring-cv ontwikkelen en je netwerk opbouwen, zodat je een geavanceerde graad of werkgelegenheid in acteren of aanverwante theatergebieden kunt nastreven.

leerplan

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen