Keystone logo
Susquehanna University BA in Theatre Studies
Susquehanna University

BA in Theatre Studies

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Onderwijs en innovatie samen op het podium

Als je theater als de hoeksteen van je bachelorervaring wilt, dan is deze academisch rigoureuze, brede opleiding iets voor jou!

Breng een nieuw publiek in contact met de kracht van theater en stimuleer doorgewinterde deelnemers met nieuwe werken en spannende benaderingen van bekende toneelstukken.

Leer meer over theatrale theorieën, best practices, historische uitdagingen en de grote artiesten en denkers van gisteren die de uitvoeringen van vandaag betekenisvol maken.

De lessen variëren van acteren tot productie- en ontwerpcursussen. Gecombineerd met geschiedenis en dramaturgisch werk, krijg je een beter begrip van menselijke communicatie, cultuur en de plaats die theater in de wereld heeft.

Volg je eigen pad

Door algemene theaterstudies te combineren met je gerichte interessegebied, kun je je voorbereiden op een graduate school of banen in theaterbereik, onderwijs en publieksontwikkeling. Door een van onze interdisciplinaire minoren toe te voegen, zoals vrouwen- en genderstudies en kunstadministratie, krijg je een beter begrip van belangrijke onderwerpen in de wereld van vandaag.

Onze studenten lopen stage door het hele land ter voorbereiding op hun professionele loopbaan, waaronder werk bij The Blue Man Group, Playwrights Horizons, het Utah Opera Festival en Walnut Street Theatre.

Met meer flexibiliteit dan de uitvoerings- en productie-majors, volgen theaterstudiestudenten acteerlessen en treden ze op, helpen ze de moeren en bouten van de productie te beheren en publiceren ze opwindende nieuwe toneelstukken voor de grotere gemeenschap, terwijl ze diep graven in de verhalen die theater belangrijk maken . Carrières in dramaturgie, literair management, casting, mecenaat of onderwijs wachten op de student die theaterstudies kiest.

leerplan

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Arts in filmmedium
  • Johannesburg, Zuid-Afrika
  • Cape Town, Zuid-Afrika
  • + 2 meer
 • Bachelor of Arts in decorontwerp
 • Bachelor of Arts in Live Performance
  • Johannesburg, Zuid-Afrika
  • Cape Town, Zuid-Afrika
  • + 2 meer