Keystone logo
Swedish University of Agricultural Sciences Bachelor bos en landschap
Swedish University of Agricultural Sciences

Bachelor bos en landschap

Alnarp, Zweden

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2025

SEK 162.000 / per year

Op de campus

Invoering

Welkom bij een uniek programma dat je diepgaande kennis geeft van bossen en landschappen. Door een holistische benadering van bossen en hun belang voor de samenleving, richt het programma zich op de verschillende perspectieven op het milieu en beheer.

Als student in het programma Bos en Landschap studeer je cursussen over hoe een boslandschap wordt onderhouden, beleefd en beheerd vanuit zowel landschappelijk als bosbouwkundig perspectief. Het programma is gevestigd op de SLU-campus in Alnarp (10 km van Malmö en Lund) en trekt zowel Zweedse als internationale studenten aan en al het onderwijs wordt in het Engels gegeven.

Wil je een deel van het programma buiten Zweden studeren? Gelukkig is dit ook mogelijk, omdat je als onderdeel van het programma de kans krijgt om te studeren aan een van de partneruniversiteiten van SLU, zoals Wageningen University and Research in Nederland.

Na het behalen van je Bachelor of Science in bosbouwkunde of landschapsarchitectuur heb je voldoende kennis om als specialist of adviseur aan de slag te gaan bij overheden, gemeenten, bosbouwbedrijven of in het natuurtoerisme.

Je kunt ook doorstuderen naar een masteropleiding.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Chat with students

Vragen