Keystone logo
Swiss eLearning Institute

Swiss eLearning Institute

Swiss eLearning Institute

Invoering

Degenen die het meeste bereiken in het leven, leren altijd. Het zijn studenten van het leven, studenten van hun mentoren, studenten van hun leeftijdsgenoten en studenten van hun ervaringen. Hun 'bekers zijn leeg', altijd bereid om te leren. Ze proberen zichzelf bij elke stap te verbeteren. Volgens het concept van RYTHM streven ze ernaar om zichzelf op alle mogelijke manieren te verhogen, in het voordeel van zichzelf en de mensen om hen heen.

Bij het Swiss eLearning Institute zijn cursussen bedoeld voor dit soort mensen; zowel degenen die ernaar streven als degenen die al presteren. De honger naar leren en persoonlijke ontwikkeling leeft in iedereen, maar is vooral duidelijk bij netwerkers. Investeren in uw toekomst gaat verder dan financieel gewin. Investeren in je toekomst is investeren in jezelf; het vergroten van uw persoonlijke kennis en permanente educatie

Het raamwerk van het Swiss eLearning Institute is gebaseerd op het concept van 'permanente educatie; een postsecundair onderwijsprogramma dat is opgezet om voor verdere verrijking te zorgen, zowel professioneel als persoonlijk.

Iedereen kan profiteren van permanente educatie, maar het informele en flexibele karakter van permanente educatiecursussen biedt een bijzonder voordeel voor degenen wier beroep voortdurend evolueert, vooral netwerkers. Wanneer we ons voor het eerst ontwikkelen, verbeteren ook andere aspecten van ons leven. Een gezonde geest leidt tot een gezond lichaam, wat leidt tot een gezond, welvarend leven.

Locaties

  • Zürich

    Zürich, Zwitserland

    Vragen