Keystone logo
Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Invoering

Swiss School of Business Research biedt academische excellentie met Zwitserse kwaliteit aan onze studenten die van over de hele wereld solliciteren om innovatieve bachelor-, master- en doctoraatsgraden na te streven. We bieden tal van voordelen en kansen voor groei en ontwikkeling, in een dynamische internationale omgeving, waar studenten interculturele diversiteit en innovatieve onderwijsstijlen kunnen vieren.

Kwaliteitsonderwijs voor iedereen

SSBR is gevormd uit een groep business schools om een toegewijde online instelling voor hoger onderwijs te vormen die graden op alle niveaus aanbiedt.

Onze oprichters en ons senior managementteam hebben op het hoogste niveau gewerkt in tientallen universiteiten en business schools over de hele wereld. Na zoveel onrechtvaardigheden, slechte behandeling van studenten, onderwijs van lage kwaliteit, hoge prijzen, enz. te hebben gezien, werd SSBR opgericht om een betere studieomgeving te creëren zonder de kleine controlebeperkingen van zoveel universiteiten tegen een zeer voordelige prijs.

De enorme ervaring van onze staf en faculteit die in de loop der jaren is opgedaan, heeft SSBR laten zien wat er nodig is om een superieure leerervaring voor onze studenten te produceren. SSBR is toegewijd aan het geven van dit superieure onderwijs aan al onze studenten.

We streven ernaar hoge verwachtingen te creëren en te behouden voor onze studenten en docenten. Onze studenten zijn niet alleen onze klanten, maar ook onze partners en onze onderzoekers. Door eerlijk en flexibel te zijn voor de behoeften van onze klanten, hebben we programma's gecreëerd die grondig en relevant zijn en waarde toevoegen aan de carrières van onze studenten.

De SSBR-visie

Ze zeggen dat onderwijs een grote nivellering is. Dit geldt echter niet voor de kwaliteit van het hoger onderwijs. Een overgrote meerderheid van de wereldbevolking heeft geen toegang tot goed onderwijs.

Visie

Onderwijs is de sleutel tot de toekomst van onze studenten. SSBR streeft ernaar studenten in staat te stellen die sleutel te verwerven door een alternatief pad te bieden voor het behalen van een bachelor-, master- of doctoraatskwalificatie, en hen op de weg te zetten van een levenslange praktijk van zelfgemotiveerd leren, in een omgeving die hen voorbereidt op een succesvol leven in de mondiale 21e eeuw. Met behulp van technologie willen we de status quo veranderen door kwalitatief online onderwijs aan te bieden tegen prijzen die voor iedereen toegankelijk zijn.

De SSBR-missie

SSBR bestaat om kwalitatief hoger onderwijs te bieden van bachelor tot doctoraal niveau, omdat wij geloven dat hoogwaardig onderwijs een mensenrecht is.

Mission Statement

 1. We bieden kwalitatief hoogstaand, rigoureus onderwijs, rekening houdend met de levensstijl en het leervermogen van elke individuele student.
 2. We bevorderen een omgeving waarin studenten, zonder de beperkingen van tijd en plaats, eigenaar en verantwoordelijkheid voor hun onderwijs kunnen nemen door flexibel te zijn met cursuskeuzes en cursustempo om hen te helpen hun gewenste doelen te bereiken.
 3. We bieden toegang tot geavanceerde technologieën van de 21e eeuw; diversiteit creëren door middel van curriculum en studenten om hen een concurrentievoordeel te geven in deze wereldwijde 21e eeuw.
 4. We bevorderen een schoolcultuur die gebaseerd is op een sterk en effectief partnerschap tussen onze administratie, professoren, partnerscholen en studenten.

SSBR-waarden

 1. Kwaliteit in het onderwijs vinden wij belangrijk. We willen dat onze studenten goed worden uitgedaagd, zodat ze voldoende worden voorbereid op hun volgende stap in het leven, of het nu gaat om een universiteit of een carrière. We waarderen kwaliteitsdocenten die hun studenten graag zien slagen, en we verwachten dat studenten hun werk zo goed mogelijk maken en geen opdrachten inleveren met de bedoeling net genoeg te doen om rond te komen.
 2. Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en integriteit. We doen geen misleidende verklaringen om "een verkoop te doen" aan toekomstige ouders of studenten. We streven ernaar om de aspecten van onze school zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. We voeren onze dagelijkse activiteiten uit met eerlijkheid en integriteit in het achterhoofd, en verwachten dat onze studenten hetzelfde doen.

Waarom studeren aan Swiss School of Business Research

Flexibele studieprogramma's

Onze flexibele studieprogramma's zijn gebaseerd op het Europese model van hoger onderwijs, waardoor studenten hun cursussen kunnen kiezen op basis van programma-eisen, eerdere studies, huidige interesses en toekomstige ambities.

Al onze programma's zijn volledig online of worden uitgevoerd op onze partnerscholen.

Meerdere startdata

Studenten kunnen per studiejaar kiezen uit meerdere startdata. Ons modulaire cursusontwerp en onze programmastructuur zorgen voor een optimale planning van het hoger onderwijs.

Overboekingen van eerdere instellingen

Studenten kunnen overstappen van een bestaande hogeschool, school of universiteit. Om de overdraagbaarheid van studiepunten te vergemakkelijken, zijn studieprogramma's compatibel met het European Credit Transfer System (ECTS). Onze flexibele academische kalender zorgt voor een continue studie-ervaring waardoor studenten in een bijna onbeperkt aantal scholen over de hele wereld kunnen studeren en SSBR-cursussen kunnen volgen.

Echt wereldwijde gemeenschap

Onze werkelijk wereldwijde gemeenschap van studenten, docenten en personeel bestaat uit meer dan 50 verschillende nationaliteiten van over de hele wereld, waarbij studenten blijk geven van een diepe waardering voor culturele diversiteit en ondernemersinitiatief.

Professioneel ervaren hoogleraren

Academisch gekwalificeerde en professioneel ervaren professoren verbinden theorie en praktijk door hedendaagse casestudy's in de klas te brengen en studenten voor te bereiden om de wereldleiders van de toekomst te worden.

Interactieve lesmethoden

Kleine klassen met maximaal 30 studenten stellen professoren in staat om interactieve lesmethoden te gebruiken, waardoor de groepsinteractie wordt vergroot, de groepsdynamiek wordt verbeterd en langdurige verbindingen tussen studenten worden opgebouwd.

Accreditaties en certificeringen

Swiss School of Business Research is een particuliere bedrijfsschool die de waarden van hoge kwaliteit en individuele aandacht omarmt binnen programma's die voldoen aan de hoogste normen. Particuliere en openbare hogeronderwijsinstellingen in Zwitserland zitten naast elkaar en bieden studenten een keuze aan ervaring en kansen. De ene route is niet beter dan de andere, maar het is belangrijk om te erkennen dat elk type instelling een andere ervaring en uitkomst biedt voor de student.

Openbare instellingen – zoals universiteiten – bieden traditionele onderwijstrajecten Pathways die vertrouwd zijn, maar vaak beperkend zijn qua aanpak en zo georganiseerd zijn dat studenten kunnen opgaan in een menigte, zonder de individuele aandacht die studenten nodig hebben. Universiteiten kunnen ook traag zijn in het herkennen van en reageren op veranderingen in de bedrijfswereld en bij het aanbieden van up-to-date onderwijsprogramma's.

Particuliere instellingen, zoals SSBR, kunnen worden georganiseerd op een manier die responsiever is en studenten het soort ondersteuning biedt dat ze nodig hebben om te gedijen. De programma's van SSBR zijn ontworpen om u te helpen inzicht, vaardigheden en ervaring op te doen om u klaar te stomen voor de volgende stap in uw carrière. Je volledig geaccrediteerde SSBR-diploma betekent dat je hetzelfde kennisniveau hebt bereikt als op een traditionele universiteit, maar op manieren waarmee je opvalt op het werk of wanneer je solliciteert. Studeren aan SSBR geeft je de kans om nieuwe ideeën te verkennen en je vertrouwen voor de toekomst op te bouwen.

 • SSBR is volledig geaccrediteerd door ASIC - Accreditatiedienst voor internationale scholen, hogescholen en universiteiten. ASIC is de belangrijkste onafhankelijke Britse kwaliteitsborgingsinstantie die gespecialiseerd is in de institutionele accreditatie van onderwijsaanbieders over de hele wereld. ASIC wordt erkend door UKVI in het VK en is een volwaardig lid van The International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education (INQAAHE), is lid van de BQF (British Quality Foundation) en zijn institutionele leden van EDEN (European Distance and E- lerend netwerk).
 • SSBR is gecertificeerd door eduQua , het Zwitserse kwaliteitslabel voor instellingen voor voortgezet onderwijs. EduQua is de Zwitserse nationale kwaliteitszorgorganisatie en het eerste Zwitserse kwaliteitslabel gericht op permanente educatie voor volwassenen. Het wordt erkend en ondersteund door de Zwitserse regering en is de eerste kwaliteitscertificering voor openbare en particuliere onderwijsinstellingen in Zwitserland. EduQua is het belangrijkste accreditatiesysteem voor kwaliteitsborging van permanente educatie.
 • SSBR is een erkend OTHM leercentrum. OTHM-cursussen zijn goedgekeurd en gereguleerd door de Ofqual van de Britse regering (Office of the Qualifications and Examinations Regulation)

Campusfuncties

  Locaties

  • Barcelona

   Barcelona Campus Carrer de Llull,321, 08019, Barcelona

   • Zürich

    Nüschelerstrasse,31, 8001, Zürich

    Vragen