Keystone logo
Tabor College

Tabor College

Tabor College

Invoering

Al meer dan een eeuw heeft het Tabor College de levens van duizenden mensen beïnvloed. Bij Tabor College streven we ernaar mensen voor te bereiden op een leven van leren, werken en dienen voor Christus en zijn koninkrijk. Deze missie wordt bereikt door studenten een uitgesproken christelijke opleiding te geven. Het is wat ons onderscheidt en de groei en kracht bevordert die we hier op Tabor College koesteren.

De kernwaarden die de missie en visie van Tabor College beïnvloeden, zijn onder meer de toewijding om Christus centraal te stellen in alle aspecten van het leven, een passie voor leren, de bevordering van dienstverlening aan anderen en zinvolle betrokkenheid bij universiteits- en gemeenschapsactiviteiten. Studenten worden aangemoedigd om te vieren en te ontdekken wie ze zijn door middel van verschillende groepen en activiteiten, waaronder bijbelstudies, plezier in de verblijfszaal, kapel en speciale evenementen die het hele jaar door gepland zijn. Tabor is ontworpen voor de manier waarop u graag leeft en de manier waarop u graag aanbidt.

Het doel van Tabor is om leren te bevorderen. We erkennen dat leren plaatsvindt in informele omgevingen, in de klas en in georganiseerde veldervaringen. Ons doel is om studenten te ontwikkelen die breed opgeleid, bekwaam en goed afgerond zijn en die leervreugde omarmen.

Tabor College is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission en volgt de Open Pathway naar accreditatie.

Locaties

Locaties
  • Hillsboro

    South Jefferson Street,400, 67063, Hillsboro

    Vragen