Keystone logo
Tainan National University Of The Arts

Tainan National University Of The Arts

Tainan National University Of The Arts

Invoering

De oprichting van de school werd in januari 1989 goedgekeurd door de Executive Yuan. Het voorbereidende bureau werd opgericht in 1993. De naam Tainan National College of the Arts werd officieel aangenomen in juli 1996. De naam werd in augustus Tainan National University Of The Arts , 2004, een belangrijke gebeurtenis op de tijdlijn van de school. De school ligt naast het prachtige Wushantou Reservoir in Guantian District, Tainan.

De missie van TNNUA is om talenten te koesteren in de zeer professionele kunstvelden. De school heeft een breed scala aan academische velden op aanverwante gebieden, waaronder het College of Music, College of Visual Arts, College of Sound and Image Arts, College of Letters and Cultural Heritage en Commission for General Education. Het heeft sinds de oprichting uitstekende resultaten opgeleverd in het onderwijs. Onder invloed van de professionele faculteit en de artistieke omgeving heeft de school met succes uitstekende professionele kunsttalenten opgeleid op het gebied van kunstcreatie en onderzoek, waardoor TNNUA een van de meest vooraanstaande academische instituten is die gespecialiseerd zijn in professionele kunsten.

TNNUA heeft de afgelopen jaren veel energie gestoken in het verkennen van de mogelijkheden om geesteswetenschappen en kunst te combineren met technologie. Het vormde sectoroverschrijdende allianties met lokale industrieën op het gebied van digitale technologie en toont proactief de creatieve capaciteiten van de school op verschillende gebieden van de kunsten. Het helpt bij culturele rehabilitatie en het opbouwen van een lokaal geesteswetenschappelijk bewustzijn door voortdurende inspanningen op het gebied van werkcreatie en onderzoek. Door middel van kunstuitwisselingen maakt de school verbinding met de wereldwijde gemeenschap, brengt ze Taiwanese kunstexperts op de internationale podia en demonstreert ze het potentieel van Taiwan op het gebied van kunst.

Locaties

  • 66號

    大崎,66號, 72045, 66號

    Vragen