Keystone logo
Tainan National University Of The Arts Bachelor of Arts in kunstgeschiedenis
Tainan National University Of The Arts

Bachelor of Arts in kunstgeschiedenis

66號, Taiwan

Request duration

Engels,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Departement Kunstgeschiedenis stelt kunstgeschiedenis centraal, met de integratie van kunstgeschiedenis, conservering en instandhouding van culturele relikwieën en museumpraktijk als onderwijsstrategieën en algemene richtlijn. Het doel is om talenten te koesteren met een opleiding in kunstgeschiedenis, evenals fundamentele kennis op het gebied van archeologie, conservering en onderhoud van culturele relikwieën, museumcollectiebeheer en tentoonstellingen. Deze doelstelling heeft sinds de oprichting in 2003 als leidraad gediend bij het aannemen van docenten en het vormgeven van opleidingen.

Om de kwaliteit van de faculteit verder te verbeteren en om het principe van het delen van leermiddelen te implementeren, fuseerde de afdeling in 2010 met het in 1996 opgerichte Graduate Institute of Art History and Art Criticism, tot een afdeling die beide bacheloropleidingen aanbiedt. opleiding (Departement Kunstgeschiedenis) en masteropleiding (masteropleiding Kunstgeschiedenis en Kunstkritiek).

De masteropleiding is ontworpen op basis van het undergraduate-programma van de afdeling Kunstgeschiedenis. Het breidt studies uit naar het professionele veld van kunstgeschiedenis en kunstkritiek. Naast het onderzoeken van Oost-Aziatische culturele relikwieën (inclusief Chinese en Oost-Aziatische culturele relikwieën, kunstwerken, schilderijen en boeken en boeddhistische kunst) en het leren interpreteren van moderne en hedendaagse kunst (inclusief Oost-Aziatische moderne kunst, hedendaagse kunst en kritiek), studenten ook hun begrip van westerse klassieke kunst en vroegmoderne kunst (westerse kunstgeschiedenis) vergroten.

De masteropleiding richt zich op het leren van theorieën, evenals op training en implementatie van alle praktische aspecten. Onze missie is om kunsthistorische onderzoekers te voeden met een goed begrip van gediversifieerde culturen en professionele kunstcritici met een gedegen kennis van kunstgeschiedenis.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BA Fine Art and History of Art
    • London, Verenigd Koninkrijk
  • BA (Hons) History of Art - Full time
    • London, Verenigd Koninkrijk
  • BA (Honours) in Kunsten en Geesteswetenschappen (Kunstgeschiedenis)
    • Online United Kingdom