Keystone logo
Tainan National University Of The Arts Bachelor of Arts in muziek
Tainan National University Of The Arts

Bachelor of Arts in muziek

66號, Taiwan

Request duration

Engels,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De 7-jarige opleiding van de Muziekafdeling van de TNNUA werd opgericht in 1997. Het is de eerste gespecialiseerde instelling voor muziekonderwijs in het land. De school deelt de doelstellingen en het programmaontwerp van vergelijkbare instellingen in landen met een voortgezette opleiding in muziekopleiding, zoals Rusland en andere westerse landen, en krijgt daardoor veel aandacht. Studenten van de afdeling komen uit heel Taiwan. De Muziekafdeling neemt maximaal 30 studenten per jaar op. Momenteel omvat de afdeling divisies zoals piano, strijkers, blazers en percussie. De toelatingsauditie is opgedeeld in twee fasen: een voorronde en een tweede ronde. De audities vinden respectievelijk plaats in januari en maart. Wat betreft de rekrutering van studenten, behoudt de afdeling een visie en oordeel gebaseerd op diversiteit en flexibiliteit om te voorkomen dat ze star en bevooroordeeld worden.

De faculteit van de afdeling omvat een gerenommeerde pianoprofessor uit Moskou, Rusland. Taiwanese professoren worden aangenomen na een grondig beoordelingsproces, waarbij de meerderheid beschikt over lange werk- of studie-ervaring in landen als de VS, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. De afdeling nodigt ook gerenommeerde internationale musici uit om de school te bezoeken en als gastdocent te dienen voor een week tot enkele weken, met de langste periode van een jaar. We hopen studenten kennis te laten maken met een diversiteit aan muziekculturen.

Bovendien probeert de afdeling het bewustzijn van studenten als musici te bevorderen, waarbij de nadruk ligt op hun houding ten opzichte van zelfdiscipline bij het leren. Om dit doel te bereiken, houdt de afdeling regelmatig concerten en moedigt het studenten aan om concertevenementen te organiseren, waardoor studenten kunnen deelnemen aan het organisatieproces, inclusief planning, promotie, uitvoeringspraktijken en transport van instrumenten. Naast de traditionele een-op-een muzieklessen, organiseert de afdeling ook gezamenlijke concerten van docenten en studenten, waardoor studenten kunnen leren vanuit de werkelijke werkomgeving. Dit soort uiteenlopende ervaringen en leermogelijkheden helpen studenten van de afdeling (zowel tijdens school als na hun afstuderen) om een professionele houding buiten school aan te tonen en publieke bijval te winnen door hun persoonlijke vaardigheden.

TNNUA heeft in 2005 het Graduate Institute of Musical Performance and Composition opgericht. Door middel van professioneel onderzoek en het leren van vaardigheden probeert het musici van de 21e eeuw te voeden met een uitgebreide muzieklust, vertrouwdheid met de relevante vakgebieden en een internationaal perspectief. Om de meest efficiënte inzet van menselijke en materiële middelen te garanderen, werd het Graduate Institute of Musical Performance and Composition in het academiejaar 2010 gereorganiseerd in het masterprogramma van de muziekafdeling, met divisies als piano, strijkers, blazers en zang. Het blijft bijdragen aan het koesteren van getalenteerde musici en componisten, en het verrijkt het muziekonderwijs van de afdeling en maakt het uitgebreider en diepgaander.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BA Muziekproductie
    • Berlin, Duitsland
  • Bachelor of Arts (Hons) in elektronische muziekproductie en -uitvoering
    • Berlin, Duitsland
  • Bachelor of Arts in commerciële muziek
    • Nashville, Verenigde Staten