Keystone logo
Tainan National University Of The Arts Bachelor of Fine Arts (BFA)
Tainan National University Of The Arts

Bachelor of Fine Arts (BFA)

66號, Taiwan

Request duration

Engels,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De afdeling is opgericht in 2006. Het is een creatieve opleiding om kennis te maken met kunst, ambachten en design. De afdeling is onderverdeeld in 5 divisies, waaronder: metaalbewerking, keramiek, vezel, houtbewerking en design. De lessen worden gegeven in de vorm van workshops, waardoor studenten een solide opleiding kunnen krijgen via de workshopomgeving, waardoor ze diepgaand begrip kunnen krijgen en creatieve mogelijkheden met materialen kunnen versterken, waardoor ze creatieve energie voor de toekomst kunnen opbouwen.

De afdeling gebruikt materialen zoals metaal, keramiek, vezels en hout als basismaterialen om te leren over het maken van werk. Door middel van lessen over asceten, fotografie en praktisch ontwerp, worden studenten begeleid bij het transformeren van verschillende materialen in werken van hedendaagse kunst en ambachtelijk ontwerp

Naast het bezit van een onafhankelijke bouwruimte en een volledig uitgeruste werkplaats, kan de afdeling studenten ook voldoende en flexibele ruimte bieden voor het maken van werken, en tegemoetkomen aan de verscheidenheid aan behoeften voor hun diverse creatieproces.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen