Keystone logo
Talladega College Bachelor of Arts in Business Administration
Talladega College

Bachelor of Arts in Business Administration

Talladega, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Division of Business Administration (DBA) bevordert intellectuele excellentie, integriteit en discipline en helpt studenten om interpersoonlijke, technische en theoretische vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor succes. Het programma bouwt een sterke basis die studenten voorbereidt om uit te blinken in het bedrijfsleven, de politiek, afgestudeerde en andere geavanceerde studies en ondernemerschap.

Het Business Administration-programma biedt concentraties in boekhouding, financiën en bankieren, management en marketing. De divisie biedt ook minderjarigen in economie, ondernemerschap en internationaal zakendoen en streeft ernaar een expertisecentrum te zijn.

Het doel van het Business Administration Program met een managementconcentratie is om studenten voor te bereiden op graduate en professionele scholen en managementfuncties op instapniveau. Studenten zullen ook vaardigheden ontwikkelen om ondernemerschap na te streven.

Het doel van het Business Administration-programma met een concentratie in de boekhouding is om studenten voor te bereiden op graduate en professionele scholen en boekhoudfuncties op instapniveau. Studenten zullen ook vaardigheden hebben als bedrijfsadviseurs, openbare accountants en auditors.

Het doel van het Business Administration-programma met een concentratie in marketing is om studenten voor te bereiden op graduate en professionele scholen en marketingfuncties op instapniveau. Afgestudeerden van dit programma zullen de kennis en vaardigheden verwerven die nodig zijn om marketingprogramma's te ontwikkelen en te implementeren om strategische doelstellingen te bereiken in zowel de non-profit- als de for-profitsector. Studenten zijn bereid om op wereldschaal te concurreren door 12 credit-uren (dezelfde) vreemde taal te voltooien en een internationale ervaring op te doen.

De doelstellingen van het Business Administration Program met een concentratie in financiën en bankwezen zijn om studenten voor te bereiden op graduate en professionele scholen en om werk te zoeken in het bedrijfsleven. Het curriculum omvat een algemene kern van cursussen en verschillende hoofdcursussen die de nadruk leggen op bankieren, beleggen en aandelenmarktanalyse.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BA Datawetenschap & Bedrijfskunde
    • Berlin, Duitsland
  • Bedrijfskunde (BS)/Computerinformatiesystemen (BS) - STEM aangewezen
    • Chicago, Verenigde Staten
  • Duurzame Bedrijfskunde (BA)
    • Birkenfeld, Duitsland