Keystone logo
Tarumanagara University Bachelor in interieurontwerp
Tarumanagara University

Bachelor in interieurontwerp

West Jakarta, Indonesië

Request duration

Engels, Indonesisch

Request pace

Request application deadline

Jul 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Om zijn economie op te bouwen, heeft Indonesië een actieve deelname van ondernemers nodig. Ze creëren kansen die de beschikbare mankracht kunnen absorberen. Dit kan beginnen op de universiteit die een cruciale rol speelt bij het produceren van werkende professionals met uitstekende competenties en een hoog concurrentievermogen.

Met de ASEAN Economische Gemeenschap voor de deur, die nieuwe kanalen opent, niet alleen voor goederen en diensten, maar ook voor professionele arbeidskrachten, kan ondernemerschap het strategische antwoord zijn. Om deze reden beschouwt Tarumanagara University ondernemerschap als een van haar belangrijkste waarden. Dit kenmerk is geïmplementeerd in een verplicht vak genaamd Ondernemerschap voor alle studenten.

Ondernemerschap kan economische sectoren versterken, maar integriteit levert ook een belangrijke bijdrage, met name aan het winnen van vertrouwen bij het publiek. Sinds de oprichting tot op de dag van vandaag hebben we integriteit consequent toegepast als onze topprioriteit bij het bevorderen van succesvolle individuen. Deze toewijding wordt bevestigd met de geest om professionaliteit en ondernemersgeest te ontwikkelen, wat in lijn is met onze visie om een toonaangevende ondernemende universiteit te worden met integriteit en professionaliteit in Zuidoost-Azië.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen