Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Tati University College

Tati University College

Tati University College

Invoering

TATIUC stond bekend als Terengganu Uitgebreid Technica Institute (TATI) voorheen en werd ingehuldigd in november 1993.

Het begon in een tijdelijke campus in Sultan Zainal Abidin University (voorheen bekend als Kusza), Kuala Terengganu in juli 1994.

TATIUC werd verplaatst naar de permanente campus in Teluk Kalong, Kemaman in juli 1996.

De oprichting van TATIUC was niet alleen een initiatief van de rijksoverheid, maar ook als gevolg van de samenwerking van de federale overheid en de particuliere bedrijven. Het is een voortdurende inspanning om de beste kwaliteit arbeidskrachten in de markt te vullen.

Deze samenwerking werd een multifocale management team, dat is niet alleen verantwoordelijk bij het beheer, maar ook de financiering van TATIUC vestiging.

Prestaties

In 1999, TATIUC was een van de eerste particuliere instellingen voor hoger onderwijs die officieel werd verleend met LAN Accreditatie.

Dit is een vereiste van Maleisië kwalificatie Agency (MQA) voor onderwijsinstellingen het verstrekken na secundair of hoger onderwijs.

TATIUC werd geëerd met ISO 9001: 2000 in 2004 en ISO 9001: 2008 in 2010.

Dit is een prestigieuze prijs in de erkenning van de kwaliteit management systeem. Deze award is zeker een doorbraak voor TATIUC, en versterkte haar reeds sterke aanwezigheid in de onderwijs-industrie.

De meest belangrijke mijlpaal in de geschiedenis TATI dusver kwamen op 27 mei 2007, toen het officieel werd opgewaardeerd tot University College staat met de naam als TATI University College (TATIUC).

Deze erkenning is een stimulans voor TATIUC te blijven handhaven van de kwaliteit van haar onderwijs-en leeromgeving voor de holistische behoeften van de studenten te vervullen en te voldoen aan Maleisië agenda van een world-class, hoog inkomen economie.

Locaties

  • Chukai

    TATI University College Telok Kalong, Kemaman Terengganu, Malaysia, , Chukai

Vragen