Keystone logo
Team Academy - Entrepreneurial University of Applied Sciences

Team Academy - Entrepreneurial University of Applied Sciences

Team Academy - Entrepreneurial University of Applied Sciences

Invoering

Bij Team Academy ontketenen we een revolutie in het onderwijs. Wij geloven dat echt leren veel verder gaat dan de muren van het klaslokaal en comfortzones. Het floreert op onbekend terrein waar uitdagingen veranderen in kansen en waar groei geen grenzen kent.

Team Academy - Entrepreneurial University of Applied Sciences biedt de ideale omgeving voor alle alternatieve denkers om hun passie te verkennen en te gedijen in een dynamische omgeving, waar elke dag een nieuw avontuur is. Vanaf dag 1 verdiep je je in ondernemersactiviteiten, verdien je inkomsten en pas je de opgedane kennis onmiddellijk toe in je projecten, bedrijf of leven.

Dit resulteert in een BBA in Ondernemerschap, vergezeld van vier jaar onschatbare werk- en levenservaring.

Hoe?

Zet kennis direct om in actie! Leren door te doen! Bij Team Academy beleef je een heel andere ondernemersstudie, waarbij je ontdekt wat jou echt interesseert. Via praktische workshops ontwikkel je persoonlijke, professionele, sociale en leiderschapsvaardigheden.

Cijfers weerspiegelen niet (alleen) de theoretische kennis, maar demonstreren uw praktische vaardigheden door middel van opdrachten en presentaties.

In een hecht team (12-18 personen) stimuleer je elkaars groei en leer je samen. Wij omarmen ‘failing forward’: de vrijheid om te experimenteren, fouten te maken en daarvan te leren. Ontwikkel uw ondernemersmentaliteit in een ondersteunende gemeenschap.

Wat?

Team Academy biedt twee programma's: ons 4-jarige internationale BBA in ondernemerschap en ons 12 weken durende tussenjaarprogramma, TA Quest.

BBA: Tijdens de BBA volg je verschillende vakken zoals Innovation Leadership en Value Proposition Design, maar ook Recht of Marketing, terwijl je tijdens je studie je eigen bedrijf start en de theorie in de praktijk toepast. Jaarlijks reis je om culturen te ontdekken en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

En het dividend? Meer dan alleen een diploma, maar vier jaar onbetaalbare ervaringen die zowel je professionele traject als je persoonlijke groei vormgeven.

TA Quest: Het 12 weken durende tussenjaarprogramma richt zich op zelfontdekking. Onder begeleiding van een coach en je team onderzoek je je passies, stel je doelen en bepaal je je koers voor de toekomst!

accreditatie

Het Instituut Schoolvisie is door het Ministerie van OCenW erkend als Hogeschool. In nauwe samenwerking met Team Academy biedt zij de geaccrediteerde Bachelor Bedrijfskunde Ondernemerschap aan, geregistreerd onder Isat 30117 in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO). De Bachelor Bedrijfskunde Ondernemerschap is sinds mei 2015 geaccrediteerd door de Accreditatieorganisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO).

Een unieke onderwijsinstelling voor onze toekomstige inspirators

Team Academy Amsterdam is een unieke onderwijsinstelling die studenten een unieke leerervaring biedt. Gelegen in de bruisende stad Amsterdam, biedt deze innovatieve instelling een praktische benadering van onderwijs die studenten voorbereidt op succes in de snel veranderende wereld van vandaag. Wat onderscheidt Team Academy Amsterdam? En waarom zou elke student overwegen om hier te studeren?

Eerst en vooral verschilt Team Academy Amsterdam op een aantal belangrijke punten van traditionele universiteiten en hogescholen. In plaats van te vertrouwen op lezingen en studieboeken, werken studenten van Team Academy Amsterdam in kleine teams om problemen uit de echte wereld op te lossen en hun bedrijf te ontwikkelen. Deze benadering van onderwijs bevordert samenwerking, kritisch denken en ondernemersvaardigheden, die allemaal zeer gewaardeerd worden op de huidige arbeidsmarkt.

Bovendien biedt Team Academy Amsterdam een echt internationale ervaring, waarbij studenten van over de hele wereld hier komen studeren. Dit creëert een diverse en inclusieve leeromgeving die studenten blootstelt aan verschillende perspectieven en manieren van denken. Het biedt studenten ook een uitstekende gelegenheid om hun taalvaardigheden te ontwikkelen en een wereldwijd netwerk van contacten op te bouwen.

Een ander belangrijk voordeel van studeren aan Team Academy Amsterdam is de mogelijkheid om te leren van ervaren mentoren met een succesvolle carrière in het bedrijfsleven en ondernemerschap. Deze mentoren bieden begeleiding en ondersteuning aan studenten terwijl ze aan hun projecten werken en hun vaardigheden ontwikkelen. Deze gepersonaliseerde onderwijsbenadering zorgt ervoor dat elke student de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft om te slagen.

Bovendien heeft Team Academy Amsterdam een sterke focus op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Dit betekent dat studenten worden aangemoedigd om bedrijven en projecten te ontwikkelen die een positieve impact hebben op de maatschappij en het milieu. Dit is een belangrijke overweging voor veel studenten die een verschil willen maken in de wereld en hun carrièredoelen willen afstemmen op hun waarden.

Ten slotte is Amsterdam een fantastische stad om te studeren. Amsterdam staat bekend om zijn levendige cultuur, prachtige grachten en musea van wereldklasse en is een stad die voor elk wat wils biedt. Met uitstekend openbaar vervoer en een gastvrije en vriendelijke sfeer is het geen wonder dat zoveel studenten ervoor kiezen om hier te studeren.

Kortom, Team Academy Amsterdam is een innovatieve en spannende onderwijsinstelling die studenten een unieke leerervaring biedt. Met een focus op ondernemerschap, duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid, evenals een internationale en diverse studentenpopulatie en ervaren mentoren, is Team Academy Amsterdam de perfecte plek voor studenten die een verschil willen maken in de wereld en een succesvolle carrière willen opbouwen. Dus waarom zou je niet overwegen om te studeren aan Team Academy Amsterdam en de eerste stap te zetten naar een betere toekomst?

Statistieken

 • Internationale studenten:

  42%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  3 naar 1

toelatingen

Leuk om te zien dat je geïnteresseerd bent om je aan te melden bij Team Academy!

Dit zijn de stappen van ons sollicitatieproces:

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in.
Stap 2: Meld u aan voor een Open Doors en woon de presentatie bij.
Stap 3: Maak je motivatie - ontvang feedback - maak de motivatie definitief.
Stap 4: Houd een online sessie met onze hoofdcoach.
Stap 5: Voer uw laatste vraag- en antwoordgesprek.
Stap 6: Ontvang je studentencontract.

Beurzen en financiering

Hoe vraagt u financiële ondersteuning van Duo aan?

Voor het aanvragen van studiefinanciering (de beurs en/of lening) heb je nodig

 • Een burgerservicenummer, in het Nederlands een burgerservicenummer of BSN. Deze ontvangt u automatisch als u zich inschrijft bij een Nederlandse gemeente.
 • Voor het aanvragen van DigiD en het inschrijven op DUO.nl. Onze school is te vinden onder Stichting Schoolvisie. Omdat wij een particuliere instelling zijn, is er een formulier over een ‘collegegeldoverzicht’ dat ons administratiekantoor moet ondertekenen en afstempelen zodra je aanvraag compleet is. U dient uw gegevens in te vullen, en dit bestand dient u daarna te uploaden in DUO.
 • Ter vervollediging van uw aanvraag: uw contract wordt ondertekend, op ons kantoor wordt een officiële kopie van uw originele diploma gemaakt en uw aanbetaling wordt betaald. Je hoeft je niet in te schrijven bij Studielink, wij schrijven je in bij DUO als onze student zodra de aanmelding compleet is.
 • Om de subsidie en lening zelf aan te vragen.

Je kunt de beurs en de studielening tegelijk aanvragen.

Statistieken van alumni

Locaties

 • Amsterdam

  Vlaardingenlaan, 15, 1062 HM, Amsterdam

  Vragen