Keystone logo
TED University

TED University

TED University

Invoering

Mustafa Kemal Atatürk, de stichter van Turkije, die geloofde in het vitale belang van de rol van onderwijs voor de modernisering van het land, verklaarde in zijn toespraak bij de inhuldiging van de Turkse Grote Nationale Vergadering in november 1925 dat om het doel te bereiken voor een modern onderwijssysteem in Turkije was er behoefte aan de betrokkenheid van de particuliere onderneming. De Turkse Onderwijsvereniging werd opgericht op 31 oktober 1928, op basis van deze visie en in lijn met de baanbrekende inspanningen van Atatürk en zijn vrienden. Op 12 december 1939 kreeg het bij besluit van het kabinet de juridische status van 'Vereniging voor Openbaar Goed'.

Zoals vermeld in de tweede clausule van haar handvest, is de president van de Turkse Republiek de hoedster van de Turkse onderwijsvereniging. TED is een gevestigde maatschappelijke organisatie die beurzen verstrekt aan succesvolle studenten met een beperkt inkomen, scholen en slaapzalen opent met vreemde talen als instructiemiddel in zowel Turkije als in het buitenland, en wetenschappelijke platforms bouwt om de inspanningen om het onderwijsniveau te verhogen in Turkije op gelijke voet met de hedendaagse wereldnormen, bewustwording creëren over de problemen van het onderwijssysteem in Turkije en de mogelijke oplossingen daarvan, en bijdragen aan de formulering van het Turkse onderwijsbeleid. Op dit moment heeft TED 38 scholen, 2 vertegenwoordigingskantoren, een studentenflat, een alumnibureau en veel sportclubs die bij de scholen zijn aangesloten.

65334_TedUniversitesi37.JPG

TEDU

TED University ( TEDU ) werd in 2012 opgericht door de Turkish Education Association (TED), die sinds 1928 TEDU in de ontwikkeling van het onderwijs in Turkije. TEDU is een vooruitstrevende academische instelling die een geïntegreerde benadering van hoger onderwijs biedt en een student van hoge kwaliteit gerichte educatieve ervaring. Door academisch rigoureuze cursussen, dynamisch onderwijs, zinvol onderzoek en een groot aantal mogelijkheden voor studenten om lokaal en in het buitenland deel te nemen, proberen we een diverse gemeenschap op te bouwen van sociaal verantwoordelijke, wereldwijd ingestelde, levenslange leerlingen.

We nodigen studenten hierbij uit om actief deel te nemen aan de omgeving van constant leren en produceren bij TEDU en om te genieten van het voorrecht om een TEDU student te zijn met veel TEDU .

60779_0Tedu138.jpg

TED University missie van TED University

TED University heeft de missie om afgestudeerden te bevorderen die creatieve, veelzijdige, kritisch ingestelde, zelfverzekerde, goed afgeronde levenslang lerenden zijn door gebruik te maken van innovatieve lesmethoden en curricula die een juiste diepte-tot-breedte balans hebben die vereist is door wereldwijde kenniseconomieën; bijdragen aan de wereld van de wetenschap door het genereren van nieuwe kennis door middel van een breed scala aan wetenschappelijk onderzoek en creatieve inspanningen in focusgebieden van institutionele prioriteit; en een transparante, verantwoordelijke, betrouwbare en leerzame instelling zijn die gericht is op continuïteit en duurzame ontwikkeling. Met zijn transparante en organisatiestructuur wil TED University een verantwoordelijke en betrouwbare instelling worden voor al haar belanghebbenden, gericht op stabiliteit en duurzame ontwikkeling, en een universiteit die openstaat voor leren.

Visie van TED University

De visie van TED University is om haar studenten de beste educatieve ervaring te bieden en een van de toonaangevende stichtingsuniversiteiten in Turkije te worden.

Kernwaarden

 • Respect voor ethische waarden
 • Integriteit, solidariteit en wederzijds respect
 • Progressieve en seculiere institutionele positie
 • Excellentie in onderwijs en onderzoek
 • Robuuste en geïntegreerde kwaliteitscultuur
 • Partnerschap en samenwerkingsgeest
 • Participatie van belanghebbenden
 • TED-traditie

vervoer

TED University campus van de TED University ligt in het stadscentrum en overal vandaan op gelijke afstand. Met zijn locatie op de kruising van het transportnetwerk, biedt het gemakkelijk toegang tot zijn studenten.

TEDU architectuur biedt onze studenten een comfortabele en comfortabele educatieve ruimte die werk aanmoedigt. Onze universiteit, die haar infrastructuur uitrust met geavanceerde technologie, geeft onze studenten vertrouwen met de meest efficiënte, nuttige en snelle technische faciliteiten.

Cateringservice

Er zijn cafés (Chill-in en Coffee Break) en een eetzaal (Diner by Coffee Break) voor studenten van TED University op onze campus. Onze studenten kunnen deze cafés en cafetaria's gebruiken voor hun eten en drinken. Bovendien stellen onze cafés onze studenten in staat om sociaal tijd door te brengen. Daarnaast kunnen onze studenten ook profiteren van de automaten voor eten en drinken op verschillende punten op onze campus.

Omgevingen

TED University Campus biedt allerlei hoogwaardige omgevingen die onze studenten nodig kunnen hebben in sociale, culturele, artistieke en sportieve contexten. Onze leden kunnen gratis gebruik maken van het TEDU Sportcentrum na overlegging van de benodigde documenten voor lidmaatschap bij ons Sportcentrum. Daarnaast zijn er groeps- en privélessen beschikbaar in onze faciliteiten met onze deskundige medewerkers.

Binnenzwembad
Het binnenzwembad heeft semi-olympische kenmerken en is 25 meter lang, 12 meter breed en 2 meter diep. Het heeft 5 rijstroken. Het binnenzwembad bevindt zich op de B1-verdieping van blok E.

Fitness centrum
In de fitnessruimte zijn diverse cardio-apparatuur, gewichtstoestellen en losse gewichten beschikbaar die voldoen aan de wensen van iedereen die wil sporten. Het fitnesscentrum bevindt zich op de 1e verdieping van blok E.

Prof. dr. Rüştü Yüce sporthal
Onze gymzaal is van normale grootte en er worden veel wedstrijden gehouden. Het kan op bepaalde tijden door TED University leden worden gebruikt. Benodigde sportuitrusting (bal, net, etc.) wordt verzorgd door onze universiteit. Onze sportschool bevindt zich op de begane grond van Blok E.

Sport Studio
In onze sportstudio gelegen op de B2 verdieping van Blok E vinden groepslessen en privélessen plaats.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

 • Ankara

  Ziya Gökalp Caddesi No:48 06420, Kolej Çankaya ANKARA, , Ankara

Vragen