Keystone logo
Texas A&M University Central Texas

Texas A&M University Central Texas

Texas A&M University Central Texas

Invoering

Welkom bij het College of Arts and Sciences aan de Texas A&M University-Central Texas. We zijn toegewijd aan het aanbieden van intellectueel uitdagende programma's die bekend staan om hun uitstekende onderwijs, studiebeurzen en outreach.

Onze faculteiten worden erkend in hun disciplines en verschillende hebben nationale bekendheid verworven voor hun wetenschappelijke werk. Het zijn toegewijde docenten die het begeleiden van zowel studenten als studenten als een belangrijk onderdeel van hun roeping zien. Studenten op onze hogeschool hebben veel baat bij directe interactie met de faculteit.

Hoewel we altijd gefocust zijn op uw academische groei, passen we ons cursusaanbod ook voortdurend aan de veranderende eisen van het personeel en de vele toepassingen van onze opleidingen aan. Innovatie drijft de moderne economie meer dan ooit tevoren. De banen van vandaag vereisen kritisch denken, effectieve communicatie en kwantitatief redeneren die onze programma's in de kunsten en wetenschappen cultiveren. Onze opleidingen bieden een rijk gebied om te verkennen. Wij willen meer doen dan u helpen aan een beter betaalde baan; we willen u helpen uw roeping te vinden.

Locaties

  • Killeen

    Leadership Place,1001, 76549, Killeen

    Vragen