Keystone logo
Texas Christian University Bob Schieffer College of Communication

Texas Christian University Bob Schieffer College of Communication

Texas Christian University Bob Schieffer College of Communication

Invoering

De missie van het Bob Schieffer College of Communication is "om studenten op te leiden om effectief, ethisch, kritisch en creatief te denken, handelen en communiceren in een mondiale omgeving die hun persoonlijke en professionele leven verrijkt."

Wij geloven dat ethische, waarheidsgetrouwe en passende communicatie centraal staat in de menselijke identiteit en van toepassing is op een verscheidenheid aan carrières en ervaringen.

In onze vier afdelingen - Communicatiewetenschappen; Film, televisie en digitale media; Journalistiek; en strategische communicatie - we passen communicatietheorie, principes en geschiedenis toe op de huidige professionele en analytische vaardigheden, zodat onze studenten afstuderen als flexibele, kritisch denkende en probleemoplossende communicatiebeoefenaars.

Onze lessen zijn actief en persoonlijk en leggen de nadruk op betrokken leren. Onze faculteit verbindt hun wetenschappelijke opleiding en onderzoek met de cursussen die ze onze studenten geven. Dat betekent dat een cursus gezinscommunicatie wordt gegeven door een professor die tijdschriftartikelen heeft gepubliceerd over hoe gezinnen omgaan met conflicten, of een cursus mediarecht wordt gegeven door een professor die een boek heeft geschreven over de wet en ethiek van het gebruik van sociale media. . Ook onze faculteit zijn toegankelijke, betrokken mentoren voor onze studenten.

Onze afdelingen bieden een breed scala aan leerervaringen voor studenten om de belangrijkste vaardigheden die tijdens de lessen zijn opgedaan aan te vullen en te versterken. Die mogelijkheden omvatten het rapporteren en bewerken van nieuws voor onze mediaplatforms voor studenten, het produceren en hosten van programma's voor ons radiostation, het analyseren en targeten van reclame- en PR-berichten voor klanten uit de gemeenschap die worden bediend door ons studentenbureau, werken in de controlekamer als onderdeel van een telecasting voor bemanning een live sportevenement, reizen met een forensisch en debatteam naar toernooicompetities, of studeren over de hele wereld of in Washington, DC Deze ervaringen bevorderen niet alleen het leren, ze helpen onze studenten ook te netwerken met hun medestudenten op onze universiteit, wat het persoonlijke versterkt en professionele relaties die volgens onze afgestudeerden geworteld zijn in hun dagen op onze universiteit.

Gezien onze locatie in het grootstedelijk gebied van Fort Worth en Dallas, kan het netwerk van onze studenten en hun professionele vaardigheden verder worden ontwikkeld door stage te lopen bij lokale non-profitorganisaties, in nieuwsredacties op televisie, voor nationale sportfranchises, in reclame- en PR-bureaus, en voor video en filmproductiebedrijven.

Voeg onze academisch uitdagende lessen, deskundige faculteit, leerervaringen buiten de klas, netwerken en stages bij elkaar, en wat produceer je? De afgestudeerde van het Schieffer College: een zeer voorbereide, behendige, creatieve, doordachte professional.

Locaties

  • Fort Worth

    South University Drive,2805, 76129, Fort Worth

    Vragen