Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Thammasat Business School

Thammasat Business School

Thammasat Business School

Invoering

Over ons

Thammasat Business School ligt in het hart van Bangkok Metropolis, bekend als 'The City of Angels'. Bangkok is een zaken- en investeringscentrum in Zuidoost-Azië. De stad biedt een perfecte mix van Thaise traditie, cultuur en moderne levensstijl in het tijdperk van de technologie. Bezoekers van over de hele wereld voelen zich aangetrokken tot de kleurrijke manier van leven van inwoners van Bangkok, samen met het historische erfgoed van de stad. Bovendien zijn de netwerken van kennis van over de hele wereld met elkaar verbonden via geavanceerde informatienetwerken in dit centrum van het hoger onderwijs in Thailand. Mensen uit alle geledingen van de samenleving komen naar Bangkok om te verkennen en iets nieuws te leren.

Het oorspronkelijke doel van de Faculteit Handel en Accountancy was het aanbieden van niet-gegradueerde programma's in verschillende functionele gebieden in het Thais. Een aspect van zijn nalatenschap is dat de Thammasat University een openbare universiteit is waarin de administratieve structuur, het beleid, de procedures en de budgettering meer op het ambtenarenapparaat lijken dan een internationale hogeronderwijsinstelling uit de 21ste eeuw.

Leren in een energetische atmosfeer

Thammasat Business School biedt academische programma's aan op Tha Prachan en Rangsit campussen. Deze programma's worden uitgevoerd in een atmosfeer die actief leren stimuleert. Op de campus van Tha Prachan liggen studenten dicht bij het bedrijfsleven, omdat deze campus zich in het hart van Bangkok bevindt. Het wordt omringd door kleine en grote bedrijven. Rangsit campus is gelegen in een noordelijke buitenwijk van Bangkok. De campus is goed verbonden met het centrum van Bangkok met gemakkelijk vervoer. Rangsit campus is een grote compound omgeven door de natuur. Binnen de campus zijn er slaapzalen, sportcentra en verschillende academische faciliteiten die ook dicht bij het Asian Institute of Technology (AIT) en het Thailand Science Park liggen. Samen vormden deze drie organisaties een hoogwaardig onderwijscluster met een uitstekende educatieve atmosfeer.

VISIE

"Leider in innovatief onderwijs in zaken en boekhouding"

MISSIE

OM managementcompetentie en Thammasat Spirit te ontwikkelen voor leiders, managers en ondernemers.

WAARDEN

Thammasat University begon als de People's University met een sterke toewijding aan democratie. Dit zijn de oudere aandelen van Thammasat Business School (TBS). De school legt de nadruk op goed bestuur, sociale verantwoordelijkheid en ethisch gedrag. TBS verbindt zich tot innovatieve programma's die toegevoegde waarde bieden, duurzaam zijn en positieve zakelijke en sociale gevolgen hebben. Afgestudeerden van TBS worden erkend voor hun onafhankelijkheid, creativiteit en toewijding aan verantwoordelijk management.

77056_Skjermbilde2018-05-27kl.23.22.37.png

EFMD EQUIS EN AACSB GEACCREDITEERD

EQUIS zoekt naar een balans tussen hoge academische kwaliteit en de professionele relevantie die wordt geboden door nauwe interactie met de bedrijfswereld. Een sterke interface met de bedrijfswereld is daarom evenzeer een vereiste als een sterk onderzoekspotentieel. EQUIS hecht veel belang aan het creëren van een effectieve leeromgeving die de ontwikkeling van management- en ondernemersvaardigheden van studenten bevordert en hun gevoel van wereldwijde verantwoordelijkheid stimuleert. Het zoekt ook naar innovatie in alle opzichten, inclusief programma-ontwerp en pedagogiek. Instellingen die zijn geaccrediteerd door EQUIS moeten niet alleen een hoge algemene kwaliteit in alle dimensies van hun activiteiten aantonen, maar ook een hoge mate van internationalisering. Met bedrijven die wereldwijd rekruteren, met studenten die ervoor kiezen om hun onderwijs buiten hun eigen land te krijgen, en met scholen die allianties over grenzen en continenten opbouwen, is er een snel groeiende behoefte aan hen om die instellingen in andere landen die hoge kwaliteit leveren te identificeren onderwijs in internationaal management.

AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) verbindt docenten, studenten en bedrijven om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken: het creëren van de volgende generatie geweldige leiders.

Syndicaat met de hoogste normen van topkwaliteit sinds 1916, biedt AACSB kwaliteitsborging, business education intelligence en professionele ontwikkelingsservices aan meer dan 1.600 lidorganisaties en meer dan 800 geaccrediteerde bedrijfsscholen wereldwijd.

Wanneer educatieve, professionele en zakelijke organisaties lid worden van de AACSB Business Education Alliance, maken ze deel uit van een beweging die verenigd is om de kwaliteit van bedrijfseducatie over de hele wereld te verbeteren. AACSB verbindt, deelt en inspireert innovatie en kwaliteit binnen het ledennetwerk, maar ook in het bedrijfsleven. De collectieve kracht van de organisatie is gebaseerd op verschillende perspectieven, een wereldwijde mindset en een toewijding om een ​​verschil te maken.

Locaties

  • Bangkok

    Thammasat Business School, THAMMASAT UNIVERSITY 2 Prachan Road, Pranakorn, 10200, Bangkok

  • Rangsit

    Thammasat Business School THAMMASAT UNIVERSITY (Rangsit Campus) 99 Moo 18 Paholyothin Road, Klong Luang, 12121, Rangsit

    Vragen