Keystone logo
The Catholic University of America Bachelor of Science in internationale economie en financiën - Honours
The Catholic University of America

Bachelor of Science in internationale economie en financiën - Honours

Washington, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 24.300 / per semester *

Op de campus

* voltijd per semester

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Deze veeleisende opleiding is ontworpen om honoursstudenten vaardigheid te bieden in economische theorie en beleidsvorming met betrekking tot de werking van de internationale wereldeconomie, terwijl ze een solide financiële achtergrond bieden. Studenten die voor dit programma zijn ingeschreven, moeten een GPA van 3,5 of hoger hebben en voldoen aan de academische criteria van honoursstudenten. Dit is honours major; studenten kunnen al dan niet ook deel uitmaken van het honoursprogramma van de universiteit.

Waarom economie studeren in DC?

Waar academici, economie, beleid, cultuur en carrièremogelijkheden samenkomen

Onze stad is de thuisbasis van alle federale agentschappen, waaronder de Federal Reserve Bank, het Amerikaanse ministerie van Financiën en het Witte Huis, evenals de thuisbasis van multilaterale organisaties zoals het Internationaal Monetair Fonds, de Wereldbank en de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank . Economiestudenten van de Katholieke Universiteit bevinden zich midden in een levendige en gevarieerde economische omgeving, een wereldstad met buitengewone diversiteit en het centrum van economisch en openbaar beleid in Amerika.

Wat betekent dat voor onze leerlingen?

Eersteklas docenten en gastdocenten

Naast onze deskundige fulltime faculteit, biedt Washington DC het Department of Economics toegang tot de beste parttime faculteit. Onze parttime docenten hebben uitgebreide ervaring op verschillende binnenlandse en internationale gebieden en brengen hun praktijkervaring in de klas voor onze studenten. Studenten van de Katholieke Universiteit kunnen profiteren van de nabijheid van deze invloedrijke instanties door middel van uitgebreide netwerk- en stagemogelijkheden.

Contacten en stages

Washington, DC, biedt het Department of Economics een breed netwerk van contacten waarmee onze studenten toegang kunnen krijgen tot stagemogelijkheden bij Amerikaanse overheidsinstanties, internationale organisaties, niet-gouvernementele organisaties (NGO's), startups en Top 500-bedrijven. Door middel van stages kunnen studenten de praktische ervaring opdoen die zo waardevol is voor potentiële werkgevers.

Onze studenten hebben stages gelopen bij JP Morgan, Capital One, KPMG, Booz Allen Hamilton, Accenture, The White House, Department of Treasury, Federal Reserve Bank, Capitol Hill, Wereldbank, International Finance Corporation, Inter-American Development Bank, International Labour Organisatie, Catholic Relief Services, World Vision, onder anderen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in Business - Concentratie in Finance
    • Fairfax, Verenigde Staten
  • Bachelor in Financiën
    • Lincoln, Verenigde Staten
  • BSc Econ Banking and Finance
    • Cardiff, Verenigd Koninkrijk