Keystone logo
The Catholic University of America Bachelor Werktuigbouwkunde
The Catholic University of America

Bachelor Werktuigbouwkunde

Washington, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 24.610 / per semester *

Op de campus

* voltijd per semester

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Wat is werktuigbouwkunde?

Werktuigbouwkunde dient de mensheid door problemen op te lossen en het leven beter te maken, bij te dragen aan de algemene economische ontwikkeling en het milieu te beschermen. In het algemeen bestuderen, ontwerpen en fabriceren werktuigbouwkundigen apparaten en componenten die bewegen en energie verbruiken (dat wil zeggen, bijna alles!). Enkele voorbeelden zijn auto's, vliegtuigen, energiecentrales, robots, systemen voor verontreinigingsbeheersing, milieusaneringssystemen, kinderspeelgoed, motoren, motoren en airconditioning- en koelsystemen.

Ben je dol op knutselen, help je graag mensen, maak je je graag zorgen over de wereld of haal je dingen uit elkaar om te zien hoe ze werken? Dan is werktuigbouwkunde iets voor jou.

Waarom Engineering studeren aan CatholicU?

We zijn er trots op een kleine, particuliere, katholieke technische school te zijn met een persoonlijk tintje, dankzij onze toewijding aan lesgeven, onze kleine klassen, lage student-tot-leraar-ratio en nauwe interactie tussen faculteit en studenten. Alle voltijdse faculteitsleden hebben een doctoraat en zijn productief in gefinancierd onderzoek en publicaties.

Het gebouw van de School of Engineering beschikt over verschillende ultramoderne computerlaboratoria en vijf slimme technologieklaslokalen om innovatief onderwijs te ondersteunen. Katholieke Universiteit is gerangschikt onder de meest "bekabelde" universiteitscampussen door The Princeton Review en Forbes Magazine.

Catholic University Engineering staat nationaal en internationaal bekend als een hoogwaardige onderzoeksinstelling met een bewezen staat van dienst op het gebied van leiderschap en prestaties op verschillende onderzoeksgebieden.

De school wordt lokaal en internationaal erkend voor de kwaliteit en relevantie van haar professionele programma's.

In 2016 was de School of Engineering aan de Katholieke Universiteit een van de eerste scholen in de natie die door de National Academy of Engineering (NAE) werd goedgekeurd als een NAE Grand Challenges Scholars Program (GCSP) School. Onze school is de enige GCSP-school in de regio Washington Metropolitan.

De School of Engineering van de Katholieke Universiteit onderscheidt zich door zijn excellentie in onderwijs en onderzoek, ethische karakterontwikkeling, nadruk op service en locatie in de hoofdstad van de Verenigde Staten van Amerika.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen