Keystone logo
The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

Invoering

60963_commencement.jpg

The College at Brockport, opgericht in 1835, is een nationaal erkende vierjarige openbare school gericht op studentensucces. We zijn trots op onze academische kwaliteit en uitzonderlijke waarde.

Brockport is een selectieve, landelijk erkende en geaccrediteerde openbare instelling. Wij zijn de betrokken SUNY-campus en een van de meest geëngageerde universiteitscampussen in het land.

Institutionele verantwoordelijkheid

Geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education, zorgt The College at Brockport voor institutionele effectiviteit en verantwoording door verschillende kantoren, systemen en relaties.

Diversiteit en inclusie

Het Office of Diversity, samen met het Collegewide Diversity Committee, begeleidt de inspanningen om Brockport's toewijding aan diversiteit en rechtvaardigheid te communiceren aan de gemeenschap van het college. het diversiteitplan van de Academie ontwikkelen en opvolgen; rapporten voorbereiden en analyseren om ons succes te bewaken; en conceptualiseren en cultiveren diversiteit als een institutionele en educatieve prioriteit.

Alumni en vrienden

Het Brockport-netwerk omvat meer dan 90.000 alumni die over de hele wereld wonen. We hebben meer dan 8000 studenten; honderden huidige en vroegere faculteiten, personeel, emeriti en gepensioneerden; en talloze andere vrienden, zoals families, bedrijven en stichtingen. Het houden van al deze belangrijke partners in contact met de hedendaagse Brockport is een voortdurende focus van het College.

Steun ons

Brockport's inspanningen om financiële, academische, stage- en ervaringsgerichte ondersteuning te krijgen voor onze studenten van haar alumni en familienetwerk zullen het College nog vele decennia voorspoedig houden. Je kunt altijd helpen!

Locaties

  • Rochester

    350 New Campus Drive Brockport, NY 14420, , Rochester

Vragen