Keystone logo
The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

Invoering

Over EdUHK

The Education University of Hong Kong (EdUHK) is een door de overheid gefinancierde tertiaire instelling die zich toelegt op de bevordering van lesgeven en leren, door middel van een gevarieerd aanbod van academische en onderzoeksprogramma's op het gebied van lerarenopleiding en complementaire sociale wetenschappen en geesteswetenschappen.

De universiteit voedt opvoeders en sociale leiders die intellectueel actief, sociaal zorgzaam en wereldwijd bewust zijn, om agenten van verandering te worden in de gemeenschappen die zij dienen. Het legt grote nadruk op onderzoekscapaciteit - zijn onderzoek zal bijdragen aan de vooruitgang van kennis, wetenschap en innovatie, met een duurzame impact op sociale vooruitgang en menselijke verbetering.

EdUHK wil een toonaangevende universiteit voor onderwijs zijn, een impact creëren en het onderwijslandschap bepalen, niet alleen voor Hong Kong, maar ook voor de regio Azië-Pacific.

Visie

EdUHK zal onze rol als toonaangevende universiteit in de regio Azië-Pacific en daarbuiten verder versterken, met een focus op educatief onderzoek, ontwikkeling en innovatie. De universiteit zal ons profiel en onze impact lokaal, regionaal en internationaal blijven vergroten door middel van ons hoogwaardige onderzoek en onze wetenschap. We zijn toegewijd aan het koesteren van uitstekende en zorgzame opvoeders en professionals die constructief bijdragen aan duurzame sociale en economische ontwikkeling in Hong Kong en daarbuiten.

Missie

Toegewijd aan de Education-plus-aanpak, is de primaire missie van EdUHK het leiden van onderwijsinnovatie en het bevorderen en ondersteunen van de strategische ontwikkeling van lesgeven, lerarenopleiding en disciplines die complementair zijn aan het onderwijs door uitstekende en moreel verantwoordelijke opvoeders en professionals voor te bereiden en tegelijkertijd hun levenslang leren te ondersteunen.

Locaties

  • Hong Kong

    10 Lo Ping Road, Tai Po, New Territories, , Hong Kong

Vragen