Keystone logo
© The Emirates Academy of Hospitality Management
The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

Invoering

Missie en visie

Visie

Een wereldleider zijn in het faciliteren van leren op universitair niveau, studiebeurzen en toegepast onderzoek op het gebied van toerisme en hospitality management.

Missie

Innovatief, brancherelevant onderwijs en onderzoek van wereldklasse leveren in een eigentijdse, multiculturele omgeving om de volgende generatie leiders van horecazaken uit te rusten met competenties om te slagen in een dynamische wereld.

Institutioneel doel en doelstellingen

Het doel van EAHM is het bevorderen van academische excellentie in een professionele context. De doelstellingen van de instelling zijn: 1. Programma's die toepassingsgericht zijn en afgestudeerden in horeca en reizen en toerisme opleveren die theorieën in de praktijk kunnen toepassen; 2. Onderzoek van toegepaste aard dat relevant is voor de industriële, commerciële en gemeenschapsbehoeften van de horeca- en toerismesector; 3. Intellectuele en uitgebreide ontwikkeling van horeca- en toerismestudenten in een zorgzame omgeving; 4. Toegewijde partnerschappen met de horeca-, reis- en toerismebranche, de industrie en andere onderwijsaanbieders; 5. Leerlingen ontwikkelen tot effectieve en reflectieve levenslang lerenden.

In het hart van gastvrijheid

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) is gespecialiseerd in het verstrekken van diploma's in bedrijfsmanagement met een focus op gastvrijheid en heeft tot doel 's werelds toonaangevende school voor gastvrijheidsmanagement te worden.

Met internationaal erkende studieprogramma's, zeer gerespecteerde faculteitsleden afkomstig van over de hele wereld, ultramoderne infrastructuur, moderne faciliteiten, sterke partnerschappen binnen de horeca en de nabijheid van EAHM tot enkele van de beste hotels ter wereld, is EAHM echt is, in het hart van gastvrijheid.

Belangrijkste feiten

 • Top 10 horecaschool
 • Eerste hotelschool in het Midden-Oosten
 • Multiculturele studentenorganisatie
 • 53% Vrouw & 47% Man
 • Drievoudig erkend
 • 100+ horecapartners

Drie Accrediterende Instanties

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) wordt erkend door de autoriteiten voor hoger onderwijs in de VAE, het VK en Australië.

Het Ministerie van Onderwijs (MOE) van de VAE

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, heeft accreditatie verkregen via de Commissie voor Academische Accreditatie van het Ministerie van Onderwijs voor de volgende graden: Bachelor of Business Administration in International Hospitality Management; Associate of Business Administration in International Hospitality Management; Master of Business Administration in International Hospitality Management.

Instituut voor Gastvrijheid

Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde IOH is een wereldwijd professioneel instituut dat hoge normen binnen de horeca promoot. Alle academische programma's die bij EAHM worden uitgevoerd, zijn geaccrediteerd door de IOH volgens het gastvrijheidskader.

Het International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education

De in Australië gevestigde internationale accreditatie-instantie, THE-ICE, heeft het curriculumontwikkelings- en beoordelingsproces beoordeeld; onderwijs- en leerbenadering; personeelsmiddelen en faciliteiten van EAHM en heeft vastgesteld dat het voldoet aan de internationale benchmarks van Standards of Excellence. Door een geaccrediteerd lid te zijn, sloot EAHM zich aan bij een exclusieve groep instellingen, waaronder openbare universiteiten, particuliere hotelscholen en hogescholen uit meer dan 10 landen.

Wereldwijde erkenning

The Emirates Academy of Hospitality Management wordt erkend door een reeks wereldwijde instanties die zekerheid bieden over de kwaliteit en het niveau van het onderwijs dat onze studenten ontvangen.

Vereniging ter bevordering van collegiale bedrijfsscholen

The Emirates Academy of Hospitality Management is lid van de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB is een wereldwijde vereniging zonder winstoogmerk die tot doel heeft kennis en best practices te delen om bedrijfseducatie te bevorderen. EAHM-studenten kunnen er zeker van zijn dat het ontvangen onderwijs voldoet aan de toonaangevende methoden en praktijken van dit wereldwijde orgaan.

Chinees servicecentrum voor wetenschappelijke uitwisseling

Het Chinese Ministerie van Onderwijs heeft via het Chinese Service Center for Scholarly Exchange EAHM toegevoegd aan de officiële lijst van internationale onderwijsaanbieders. Dit erkent EAHM als een geloofwaardige instelling voor Chinese en internationale studenten.

Raad van Internationale Scholen

EAHM is lid van de Council of International Schools (CIS). CIS is een wereldwijde gemeenschap van scholen, hogescholen en universiteiten in 116 landen. Als non-profitorganisatie wil CIS helpen bij het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs met een focus op internationale en interculturele perspectieven.

Hosco

Hosco biedt lidmaatschap aan horeca- en culinaire instellingen over de hele wereld die tot doel hebben scholen en universiteiten te verbinden met de industrie. EAHM-studenten profiteren van dit uitgebreide netwerk voor stage- en carrièremogelijkheden.

Campusfuncties

  Beurzen en financiering

  Voor elke instroom is een beperkt aantal beurzen beschikbaar, gebaseerd op academische prestaties op de middelbare school en motivatie om in de horeca te werken. Voor meer informatie over beurzen kunt u contact met ons opnemen

  Campusleven & Faciliteiten

  Tot de beschikbare studentenvoorzieningen behoren 24-uursbeveiliging, een onderhoudsteam op de campus en regelmatige schoonmaakdiensten.

  Vrijetijdsvoorzieningen die beschikbaar zijn voor studenten zijn onder meer een volledig uitgeruste fitnessruimte, een privézwembad en tennis- en basketbalvelden.

  Er wordt aan de basisbehoeften voldaan, met een mini-mart op de campus en was- en stomerijfaciliteiten.

  Dineer op de campus met een breed scala aan restaurants. Er is The Cafe als u behoefte heeft aan een licht ontbijt of een lunchbuffet, The Pool Cafe voor hamburgers, pizza en meer, Attibassi voor thee en koffie, en restaurant Icon als u op zoek bent naar een culinaire ervaring om indruk te maken.

  Regelmatige evenementen zoals Food Festivals, regionale competities, stadsexcursies en exclusieve studentenprijzen voor Wild Wadi Waterpark™ zijn beschikbaar voor de dagen dat je wilt ontspannen.

  Voor degenen die zin hebben in de dagelijkse sleur, neem deel aan een van de reguliere netwerkevenementen op de campus, of neem een deeltijdbaan aan terwijl je hier bent.

  Locaties

  • Dubai

   Building 69, Al Saqool Street, , Dubai

  Chat with students

  Vragen