Keystone logo
The Emirates Academy of Hospitality Management BBA in internationaal horecamanagement
The Emirates Academy of Hospitality Management

BBA in internationaal horecamanagement

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Het bachelorprogramma bij EAHM duurt 3 jaar en biedt studenten een goed inzicht in wat gastvrijheid is, hoe het wordt gerund en hoe het bestaat in een stad als Dubai. Studenten krijgen een holistisch beeld van de wereld van gastvrijheid door basisvakken te bestuderen zoals Front Office Operations, F&B-service, Evenementen en Huishouding. Samen met gespecialiseerde horecacursussen zullen ze zichzelf bijscholen in basisvaardigheden zoals financiën, economie en personeelszaken.

Tijdens het programma is er een stage van zes maanden die door de studenten moet worden gedaan. Studenten studeren aan een gerenommeerde drievoudig geaccrediteerde horecaschool die het toonbeeld van gastvrijheid is en krijgen studenten een rode loper met gouden kansen te zien waarvoor ze worden geplaatst door onze Industry Liaison Manager en Programmacoördinator.

Studenten over de hele wereld hebben ook de mogelijkheid om hun studiepunten over te dragen aan EAHM, op voorwaarde dat de cursussen compatibel zijn met die van EAHM.

De faculteit van EAHM heeft een achtergrond en kwalificatie van zeer hoge kwaliteit, goed uitgerust om de beste onderwijsaanpak te bieden en het beste van hun kennis en capaciteiten over te dragen aan onze studenten. Gelegen zijn in Dubai biedt een groot voordeel voor onze studenten, aangezien de stad de crème de la crème koestert van niet alleen de horeca, maar ook van andere commerciële ruimtes, zoals evenementen, detailhandel, technologie en meer. Studenten studeren niet alleen horeca, maar leren ook de ins en outs van bedrijfsmanagement en ondernemerschap.

Bekijk wat onze decaan te zeggen heeft:

Ranglijsten

Programma resultaat

Over de school

Chat with students

Vragen