Keystone logo
The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

Invoering

Laten we veranderen

Laten we veranderen. U. Ons. De wereld. Dat is onze boodschap aan De Haagse Hogeschool (THUAS).

We willen onze studenten in staat stellen om verandering en de wereld waarin zij leven te verbeteren, maar dit kan alleen gebeuren als we samenwerken - als we evolueren en veranderen.

We moeten voortdurend nieuwe perspectieven en oplossingen toepassen om huidige en toekomstige uitdagingen op te lossen. We zullen de antwoorden sneller vinden als we bereid zijn elkaars inzichten, vaardigheden en methoden te delen en toe te passen.

Wereldburgers

Wij moedigen onze studenten, docenten en partners te ontwikkelen tot open-minded wereldburgers - standvastig in hun eigen overtuigingen en het gezicht van de wereld. We realiseren ons dat onze eigen professionele inzet een verschil maakt en we moeten samenwerken om creatieve oplossingen te ontwikkelen en toe te passen.

THUAS is een veilige, hands-on omgeving waarin we kunnen ontwikkelen en innoveren als wereldburgers - om samen te komen om het aandeel in de ontwikkeling, netwerken en praktijk. Dit is hoe we de wereld waarin we leven vorm willen geven en veranderen, terwijl we onze eigen kennis en vaardigheden ontwikkelen.

"Mensen die vasthouden aan hun eigen overtuigingen en de wereld onder ogen zien."

127350_127313_studentsHaagseHogeschool.jpg

Hoe we dit doen?

Onze docenten, partners en 26.000 studenten uit bijna 150 verschillende landen zetten zich elke dag in voor deze ontwikkeling. Onze wereldwijde, innovatieve houding wordt weerspiegeld in onze curricula en in onze zeven centrale thema's: Cyber Security, Global and Inclusive Learning, Digital Operations and Finance, Mission Zero, Health Innovation, Global Governance en Governance of Urban Transitions. We werken ook nauw samen met meer dan 300 uitwisselingspartners uit meer dan 50 landen, van Brazilië en China tot Australië, de VS en verschillende Europese landen.

Een ideaal platform

Den Haag is de perfecte locatie om een wereldburger te worden. Het is de Internationale Stad van Vrede en Recht - de politieke en culturele hart van Nederland. Het is de thuisbasis van het Vredespaleis, Internationaal Gerechtshof, Binnenhof (parlement), 115 ambassades, multinationals als Shell, Siemens en ING en vele internationale NGO's.

Laten we dus veranderen. U. Ons. De wereld.

Dit zijn de waarden die ons drijven

Nieuwsgierig
Aansluiten
Caring
We zijn nieuwsgierig, ambitieus en ondernemend. Wij willen graag bijdragen met kritisch denken. We investeren aanzienlijk in ons netwerk om samen nieuwe inzichten te ontwikkelen. Wij zijn toegewijd en geven om uw persoonlijke groei.

Ben je op zoek naar een bacheloropleiding, dan ben je bij THUAS aan het juiste adres. We hebben meer dan 65 bacheloropleidingen die variëren in type en lengte. De meeste van hen zijn vier jaar programma's, hoewel sommige kan worden ingekort tot drie jaar van de studie. Een aanzienlijk aantal wordt in het Engels gegeven. De variant die het beste bij u past, hangt af van uw voorkeuren en vooropleiding. Aan het einde van uw reis, zult u worden beloond met een hogeschool diploma.

Locaties

  • The Hague

    Johanna Westerdijkplein,75, 2521 EN, The Hague

Vragen