Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

Invoering

In de afdeling Engels en communicatie is onze primaire missie het aanbieden van toegepaste Engelse taalstudies voor de beroepen, en we streven ernaar om internationaal erkend te worden als een toonaangevende leverancier van niet-gegradueerde en postdoctorale studies gericht op professionele communicatie. Toegepaste Engelse taalstudies omvatten niet alleen de verwerving van het zeer hoge niveau van Engelse taalvaardigheden die nodig zijn om professioneel te slagen, maar ook een grondig en kritisch begrip van de Engelse taal en een ontwikkeld bewustzijn van Engelse communicatie in multiculturele professionele contexten.

Er is in Hong Kong een duidelijke behoefte aan afgestudeerden met een sterk ontwikkelde kennis van taal en communicatie, samen met kritisch denkvermogen, die in staat zijn om bij te dragen aan een reeks professionele en zakelijke contexten. Of het nu op bachelor- of postdoctoraal niveau is, de afdeling Engels en communicatie is een van de belangrijkste leveranciers van afgestudeerden in Hong Kong met de soorten Engelse communicatie en taalvaardigheden en kennis die zo hoog worden gewaardeerd door de beroepen.

Onze programma's hebben innovatieve functies die hen erg populair maken bij studenten, hun ouders en eventuele werkgevers van studenten, en onze studenten helpen bij het ontwikkelen van de all-round vaardigheden en attributen die door PolyU en de samenleving als geheel worden gewaardeerd.

Locaties

  • Hong Kong

    Room AG428 Chung Sze Yuen Building The Hong Kong Polytechnic University Hunghom, Kowloon, , Hong Kong

    Vragen