We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

The Millennium Universal College

The Millennium Universal College

The Millennium Universal College

Invoering

The Millennium Universal College is een internationale topuniversiteit in Pakistan, met name een instelling voor hoger onderwijs die zich toelegt op het bieden van innovatief undergraduate, postdoctoraal en professioneel onderwijs. Door een reeks internationale kwalificaties mee naar huis te nemen, streeft TMUC ernaar erkend te worden als de leidende instelling voor grenzeloos onderwijs en streeft het ernaar om de jongeren van Pakistan kansen te bieden die de lokale onderwijsstroom overstijgen. The Millennium Universal College TMUC is Pakistan's een van de grootste transnationale onderwijsgroepen die speciaal gebouwde University College-campussen exploiteren in grote stedelijke steden en thuis internationale programma's en hoog aangeschreven graden en vaardigheidskwalificaties aanbieden, aangezien TMUC een aanbieder is van transnationale onderwijsprogramma's.

TMUC, erkend door de Higher Education Commission (HEC) van Pakistan, is een instelling voor hoger onderwijs die zich toelegt op het bieden van innovatieve undergraduate, postdoctorale, MBA, professionele, vaardigheden, boekhouding, innovatieve wetenschappen, mode, design, media en bedrijfseducatie. Omdat we veel samenwerkings- , aangesloten en partnerschapsovereenkomsten hebben opgesteld met gerenommeerde internationale instellingen, universiteiten voor hoger onderwijs, professionele instanties, wereldwijde beoordelingsverenigingen met portfolio's voor professioneel en hoger onderwijs. Van een stichtingsdiploma tot een bachelordiploma of professionele certificering, er is een programma dat past bij verschillende keuzegroepen, professionele behoeften en loopbaanvereisten.

Locaties

  • Lahore

    Street 1,310, , Lahore

    Vragen