Keystone logo
The University of Manchester BEng elektronische techniek
The University of Manchester

BEng elektronische techniek

Manchester, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* collegegeld voor thuisstudenten. Collegegeld voor internationale studenten is £ 26.000 per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Cursusoverzicht

 • Studeer aan een van de grootste afdelingen van elektrische en elektronische engineering in het land, met een voorname geschiedenis en een focus op de toekomst.
 • Combineer wetenschappelijke en technische kennis met creativiteit om enkele van de grootste uitdagingen op het gebied van elektronische engineering op te lossen, gebruikmakend van een ongelooflijke reeks apparatuur en faciliteiten.
 • Leer analoge en digitale circuits ontwerpen, bouwen en bedienen om slimme apparaten, autonome systemen en een nieuwe generatie elektronische apparaten te creëren.

Cursusbeschrijving

Zet je carrière op het gebied van elektronische engineering aan Manchester, een universiteit met een prestigieuze geschiedenis in het onderwerp en een heldere focus op de toekomst. We zijn de thuisbasis van een van de grootste afdelingen die zich met dit onderwerp bezighouden in het VK, hebben fantastische banden met de industrie en geven hier sinds 1905 les in de discipline.

Zowel vandaag als de komende jaren kijken we naar elektronica om antwoorden te bieden op complexe problemen. Neem de mobiele telefoon: een zeer geavanceerd computer- en communicatiesysteem dat is gekoppeld aan een wereldwijd netwerk van antennes waardoor het verbinding kan maken met elke andere mobiele of vaste lijn, evenals met internet. Of de digitale camera, met als kern een geavanceerd elektronisch apparaat met miljoenen individuele lichtniveaudetectoren.

We leven in een informatietijdperk. Complexe systemen vereisen digitale signaalverwerking (voor afbeeldingen, audio en andere signalen), en technologische ontwikkelingen in communicatie omvatten gelijktijdige verwerking (om de manipulatie van de enorme hoeveelheden data mogelijk te maken), datanetwerken en digitale communicatiesystemen voor zowel lokale distributie als over de hele wereld. internetten. Verken deze thema's en verwerf de vaardigheden om ze verder te brengen in Manchester.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in elektrische en elektronische engineering
  • Ho Chi Minh City, Vietnam
 • Bachelor in elektronica en ICT
  • Sint-Katelijne-Waver, België
  • Online Belgium
 • B.Eng (Hons) Electrical & Electronic Engineering - Advanced Standing
  • Ras Al-Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten