Keystone logo
The University of Southampton BSc Computer Science
The University of Southampton

BSc Computer Science

Highfield, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Sep 2024

EUR 9.250 / per year *

Op de campus

* Britse studenten |EU- en internationale studenten betalen £25.000

Invoering

SOLLICITEER HET PROGRAMMA AAN MET ONS STUDENTENAANVRAAGFORMULIER

Met deze graad in computerwetenschappen leer je hoe je softwareprogramma's en -systemen ontwerpt en bouwt. Je komt meer te weten over de nieuwste ontwikkelingen op gebieden als machine learning, cyberbeveiliging en computer vision. Dit bereidt je voor op succes in een snel veranderende sector.

Deze BSc Computer Science-cursus leert je de essentie en geeft je de flexibiliteit om je interesses te volgen via gespecialiseerde modules. Je krijgt de kennis om technologieën te ontwikkelen die een verschil kunnen maken in het leven van mensen op onderwerpen als:

  • algoritmen
  • gegevensbeheer
  • softwareontwerp en -modellering
  • interactie ontwerp
  • cyberbeveiliging

Je hebt geen eerdere computerervaring nodig om aan de cursus deel te nemen; je kunt je niveau voor de eerste programmeermodule kiezen. We kunnen u voldoende ondersteuning bieden als u een complete beginner bent, of iets uitdagenders bieden als u al een ervaren programmeur bent.

Je studeert in ultramoderne onderwijslaboratoria met de nieuwste apparatuur en hoogwaardige displays, evenals in speciale laboratoria voor projectwerk.

Er is ook een informeel laboratorium met groepswerkruimtes, projectoren en whiteboards. Dit fungeert als het sociale centrum van de afdeling: een plek waar u kunt lunchen en studenten van de hele afdeling kunt ontmoeten om aan academische of persoonlijke projecten te werken.

Ons in Southampton gevestigde diploma is namens de Engineering Council geaccrediteerd door de British Computer Society (BCS) en de Institution of Engineering and Technology (IET) voor:

  • volledig voldoen aan de academische vereiste voor registratie als Incorporated Engineer
  • gedeeltelijk voldoen aan de academische vereiste voor registratie als Chartered Engineer

Studeer computerwetenschappen in Maleisië

We ontwikkelen een cursus computerwetenschappen voor onze campus in Maleisië. Accreditatie voor deze in Maleisië gevestigde graad wordt aangevraagd bij de BCS en de IET.

Deze graad is geaccrediteerd door de British Computer Society en de Institution of Engineering and Technology.

Lees meer over het programma op onze website

Over de school

Vragen