Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
The University of Virginia's College at Wise

The University of Virginia's College at Wise

The University of Virginia's College at Wise

Invoering

De University of Virginia College at Wise is een openbare, vierjarige residentiële liberale kunstacademie in de weelderige bergen van Zuidwest-Virginia. Als bij COPLAC aangesloten instelling is UVA Wise nationaal geaccrediteerd en staat het nationaal gerangschikt onder de beste openbare liberale kunstacademies in de VS.

Wat maakt UVA Wise een van de beste openbare hogescholen voor vrije kunsten in het land?

• Het is onze pittoreske campus. UVA Wise zit op een uitgestrekte campus van 396 hectare, genesteld te midden van de Appalachen, waar studenten een unieke culturele smaak kunnen ervaren, evenals het buitenleven.

• Het zijn onze gewaardeerde academici. Hoewel we een verscheidenheid aan academische graden, pre-professionele programma's en onderwijslicenties aanbieden, handhaaft onze top-10 liberal arts college een indrukwekkende 13: 1 student-faculteit ratio.

• Het is onze toewijding om de studentenschuld te verminderen. Tachtig procent van onze studenten krijgt financiële steun en 97 procent van onze afgestudeerden heeft momenteel een baan of zoekt een hogere opleiding.

• Het is ons bloeiende studentenleven. Met meer dan 50 studentenorganisaties, pittige NCAA-atletiekprogramma's en bijna dagelijkse campusevenementen, hebben onze studenten veel kansen om mee te doen, te groeien als individu en hun passies te ontdekken.

Locaties

  • Wise

    College Avenue,1, 24293, Wise

    Vragen