Keystone logo
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Invoering

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) is de hogeronderwijsinstelling van Hong Kong met een verschil. THEi is opgericht in 2012 en is lid van de Vocational Training Council. Met aanzienlijke input van de industrie, bieden wij opleidingen aan die beroepsgericht en beroepsgericht zijn. Met de nadruk op "Work-Integrated Learning", willen we studenten ontwikkelen tot werkklare professionals met de vaardigheden en kennis die ze kunnen toepassen in de echte wereld.

Onze programma's hebben sterke industriële banden. Studenten hebben volop mogelijkheden om stage te lopen bij lokale of internationale bedrijven. De echte werkervaring biedt studenten de nieuwste trends in de branche en stelt hen in staat om andere afgestudeerden een stap voor te zijn. In de beroepsbevolking worden THEi afgestudeerden alom geprezen door werkgevers voor hun praktische zaken. Bijgevolg hadden THEi afgestudeerden een arbeidsparticipatie van 93% in 2017.

THEi heeft ook een aantal partnerschappen opgezet met een aantal wereldwijd gerenommeerde universiteiten van over de hele wereld. Wij geloven dat deze relaties onze studenten verder ten goede komen door uitwisselingen, studiereizen en projectmatig leren. We doen er alles aan om studenten verschillende leermogelijkheden te bieden.

We bieden meer dan 20 bacheloropleidingen voor afgestudeerden van de middelbare school. Deze programma's zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de industrie, met veel in nichegebieden: ontwerp en milieu, management en gastvrijheid en wetenschap en technologie. Afgestudeerden van de middelbare school zijn van harte welkom om hun leer- en ontwikkelingsmogelijkheden met THEi te verkennen en anders te zijn.

Locaties

 • Hong Kong

  THEi Kowloon Tong Campus 30 Renfrew Road, Kowloon Tong

  • Hong Kong

   THEi Kowloon Tong Campus 20A Tsing Yi Road, Tsing Yi Island, New Territories Hong Kong, , Hong Kong

   Vragen