
BSc in
Bachelor of Science (Honours) in voedingswetenschappen en veiligheid Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Invoering
Programma Doelen
Het programma heeft tot doel afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en -veiligheid, waaronder voedselchemie, voedingswetenschap, voedselmicrobiologie, voedselsensorisch en -evaluatie, voedseltechnologie en kwaliteitscontrole en voedselveiligheidsbeheer. Een breed spectrum van deze modules is ontworpen om de competentie van studenten goed te vergemakkelijken om effectief te presteren in de voedings-, voedings- en cateringindustrie en om de technische problematische problemen op het gebied van voedselwetenschap en -veiligheid op te lossen. Het zal studenten ook algemene managementvaardigheden bieden, geïntegreerd leren in lokale of buitenlandse voedsel- en aanverwante industrieën om hun inzetbaarheid in de competitieve gemeenschap te versterken.
Professionele erkenning
Dit programma is goedgekeurd door de afdeling Voedsel- en Milieuhygiëne van de regering van Hongkong (FEHD). Succesvolle afronding van deze cursus afgestudeerden, hun kwalificaties zijn gedekt en vrijgesteld van het examen om de registratie van de Food Hygiene Manager onder de regeling te verkrijgen. Afgestudeerden kunnen gekwalificeerde testprofessionals aanvragen bij het Testing Professional Certification Scheme van de Hong Kong Association of Testing, Inspection and Certification (HKTIC).
toelatingen
Galerij
Carrièremogelijkheden
Loopbaanperspectieven Afgestudeerden kunnen de volgende carrières volgen: Voedingswetenschappers / -technologen Hygiënetoezichthouders Kwaliteitscontroleurs Auditors van de voedselvoorzieningsketen Overheidsinspecteurs voor de gezondheid Voedselproductietoezichthouders Wereldwijde voedselinkopers