Keystone logo
Thiel College Bachelor of Arts in het Engels - Specialisatie professioneel schrijven
Thiel College

Bachelor of Arts in het Engels - Specialisatie professioneel schrijven

Greenville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 34.964 / per year *

Op de campus

* voltijds collegegeld 2022-2023

Invoering

English at Thiel College is een veelzijdig, dynamisch en belonend programma dat eersteklas schrijvers, communicatoren, kritische denkers, artiesten en leiders voortbrengt. Als een van de eerste majors aangeboden door het college en nog steeds gehuisvest in de historische Greenville Hall, is Engels geworteld in een rijke traditie van literaire studies. Tegenwoordig worden Engelse cursussen bij Thiel gegeven door nationaal erkende wetenschappers met actieve onderzoeksagenda's in verschillende onderwerpen. Thiel English combineert de traditie van wetenschappelijke excellentie met een divers en evoluerend curriculum. Thiel College biedt een afstudeerrichting Engels met een specialisatie in professioneel schrijven.

English at Thiel College is een dynamisch programma dat de studie van de grote literaire tradities uit het verleden combineert met nieuwe en opkomende onderzoeks- en productiegebieden. Cursussen in het Engels worden gegeven door vooraanstaande wetenschappers die hun onderzoek en expertise in de klas brengen. Kies uit cursussen compositie en retoriek, technisch en professioneel schrijven, creatief schrijven, literaire en culturele studies, taalkunde en theater- en performancestudies.

Professioneel schrijven

  • Werk met een grote verscheidenheid aan documenten, media en genres op verschillende werkplekken
  • Bestudeer manieren om retorisch en cultureel afgestemd te raken op de manieren waarop schrijfpraktijken verschillen tussen mensen, plaatsen en organisaties
  • Anticipeer op de behoeften van meerdere doelgroepen en schrijf doelgericht

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen