Keystone logo
Thiel College Bachelor of Arts in strafrechtstudies
Thiel College

Bachelor of Arts in strafrechtstudies

Greenville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 34.964 / per year *

Op de campus

* voltijds collegegeld 2022-2023

Invoering

Het Amerikaanse strafrechtsysteem is ingewikkeld en complex en beïnvloedt het dagelijks leven van bijna elke Amerikaan. Om op dit gebied te slagen, heb je zowel een breed perspectief als uitstekende kritische denkvaardigheden nodig. Thiel College majors voor strafrechtstudies zullen verschillende gerelateerde en ondersteunende vakgebieden bestuderen, waaronder sociologie, politieke wetenschappen, psychologie, religie en filosofie.

Belangrijkste functies

  • Studenten leren de belangrijkste theoretische paradigma's van strafrecht en de principes van sociaalwetenschappelijke onderzoeksmethodologie.
  • Krijg inzicht in de complexe interactie tussen sociale klasse, gebrek aan rijkdom, criminaliteit en correcties op het gebied van ras, etniciteit en geslacht.
  • Begrijp het strafrechtsysteem en de rol van het recht met betrekking tot zaken als herstelrecht, terrorisme, binnenlandse en internationale misdaad en meer.
  • Leer meer over de diversiteit van strafbare feiten en de verscheidenheid aan strafrechtelijke systemen in een mondiale context.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen