Keystone logo
Thomas More College Of Liberal Arts

Thomas More College Of Liberal Arts

Thomas More College Of Liberal Arts

Invoering

Het Thomas More College Of Liberal Arts werd opgericht om een gedegen opleiding in de vrije kunsten te bieden, een katholieke opleiding voor studenten van alle religies, verenigd in de zoektocht naar waar, goed en mooi. Het streeft deze missie na door wijsheid te zoeken en deze vreugdevol met de wereld te delen.

Het College stelt dat elk mensenleven, vanaf het moment van de conceptie tot aan de natuurlijke dood, heilig is omdat de menselijke persoon omwille van zichzelf is gewild naar het beeld en de gelijkenis van de levende en heilige God. De mens en zijn inspanningen zijn onze achting, belangstelling en studie waardig. De mensheid en het vermogen van de menselijke persoon worden het duidelijkst gezien als ze worden bekeken onder het oog van de eeuwigheid en het licht van Openbaring.

Als deelnemer aan de educatieve missie van de katholieke kerk, bindt Thomas More College zich aan de magistrale leer van de kerk, gemeenschap met Haar authentieke hiërarchie en trouw aan het Petrinische gezag.

Locaties

  • Merrimack

    Manchester Street,6, 03054, Merrimack

    Vragen