Keystone logo
Thongsook College Ba tesol
Thongsook College

Ba tesol

Bangkok, Thailand

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Gelegen in Bangkok, Thailand, Thongsook College internationale Bachelor of Arts in Teaching Engels naar Anderstaligen is gericht op het ontwikkelen van gekwalificeerde Engels taaldocenten op alle niveaus. Het biedt nieuwe en huidige docenten van het Engels van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief te leren en het maximaliseren van het leren van talen met behulp van de nieuwste methoden en theorieën.

TC

STUDIE TIMES

Onze cursussen worden gegeven op de campus en worden aangeboden tijdens de week en in het weekend met de flexibiliteit van het bijwonen van de universiteit tijdens Academisch semester pauzes. Studenten zijn verplicht om te voldoen aan de 45 uur van aangezicht tot collegebezoek die participatie van de klas, presentaties, groepswerk, projecten, in-class onderzoek, veld-trips, midterm en examens, evenals een literatuurstudie research paper gaat worden geconfronteerd.

Opzet

De volledige cursus bestaat uit 120 studiepunten. Studenten mogen zich aanmelden tot 51 studiepunten per academiejaar.

TC

CURSUS BESCHRIJVING

Engels I

Deze module gaat in op taalvaardigheid in het Engels op het gebied van luisteren, spreken en lezen en schrijven, uitspraak, Engels in het dagelijks leven en het gebruik van woordenboeken. We zullen ook kijken naar Engels grammatica en idioom binnen alinea's en het begrijpen van de belangrijkste ideeën voor het luisteren en lezen.

Thai voor Communicatie

Deze module zal een overzicht geven van de beginselen van de communicatie en de vaardigheden die nodig zijn voor het lezen, luisteren, spreken en schrijven Thaise efficiënt te geven. We zullen ook kijken naar het principe van de ideeën, gesprekken en discussies en lezingen met discretie. Dit omvat ook de analyse en het begrip van ideeën, hoe ze en de beginselen van het schrijven van zakelijke brief en rapporten, trainingsmethoden en het geven van seminars effectief samen te vatten.

Inleiding tot de Information Technology

Deze module heeft betrekking op basiskennis van computers en informatietechnologie. Dit omvat componenten en functies van de hardware, software en multimedia-technologie. De functies van het internet hoe het wordt gebruikt om informatie onderzoek, evenals e-mail en tekstverwerkingsprogramma's.

De filosofie van Suffiency Economie

Deze module specifiek kijkt naar de Thaise economie, de ontwikkeling ervan en welke effecten deze ontwikkeling heeft gehad. We zullen kijken naar de redenen achter de filosofie van een voldoende economie en hoe het kan worden toegepast op individuen, gemeenschappen, instellingen en het land als geheel. Dit omvat ook een studie van de koninklijke projecten.

Eastern Western Civilization

Hier nemen we een kijkje nemen op de evolutie en de beschavingen van de oosterse en westerse wereld en de verschillen in de ontwikkeling van de politiek, de samenleving en het onderwijs. We zullen de gebeurtenissen die hebben beïnvloed ideeën, kunst, geschiedenis, filosofie, religie, wetenschap, muziek en literatuur om te vergelijken hoe de verschillende culturen leven in het heden en verleden hebben beïnvloed te bestuderen.

Ethics and Life

Dit is een blik op de betekenis en het belang van de moraal. Deze module gaat in op de studie van de waarde van de moraal en de uiteenlopende standpunten, zoals de boeddhistische moraal als leidraad voor het leven en het oplossen van sociale situaties. We zullen kijken naar het verleden en de huidige opvattingen van de moraal en hoe het kan worden ontwikkeld door een individu om te helpen een gelukkig leven.

sociolinguïstiek

Deze module inhammen hoe taal betrekking heeft op de samenleving. We zullen kijken naar de relatie tussen de gemeenschappen en de taal (zoals tweetaligheid en taal shift) en de politieke en culturele impact van het Engels taalonderwijs wereldwijd.

Inzicht in Learning and Teaching

Deze cursus is een inleiding tot wat het betekent om te observeren, te zien, en de zin van het leren in het onderwijs omgevingen. Het vraagt ​​deelnemers om te analyseren wat er gebeurt in deze omgevingen (leren en onderwijzen, student interacties, leraar-leerling relaties, etc.) en neemt concrete acties op basis van die analyse.

Onderwijsonderzoek

Begrippen onderzoeksmethoden en onderwijsonderzoek gebied, de identificatie van het onderzoek probleem, onderzoeksproces, onderzoek ontwerp, onderzoek analyse, interpretatie, een samenvatting van de resultaten en het trekken van conclusies, onderzoeksrapport en evaluatie onderzoek, met inbegrip onderzoeksvoorstel practicum.

taalverwerving

Dit is een onderzoek naar sociolinguïstische en psycholinguïstiek aspecten van de eerste en tweede taalverwerving en specifiek onderzoek naar de verwerving van tweede talen.

Research Paper: Taalverwerving

Dit is een wetenschappelijk onderzoek papier, ongeveer 8-15 pagina's in lengte, die de belangrijkste aspecten van taalverwerving moet dekken. Dit moet een terugblik op de recente geschiedenis van de tweede taalverwerving theorie en momenteel erkend theorie en methodologie.

Inleiding statistiek

De principes en concepten gebruiken statistieken een analyse-instrument voor data, trends, waarschijnlijkheid en parameters, alsmede hypothetische test op middelen en variabele verhoudingen.

Engels II

Deze module zal verlengen en de theorieën die gesteld zijn in het Engels Ik ontwikkel

Law and Society

Hier zullen we kijken naar juridische processen, rechtshandhaving, juridische obstakels in de richting van veranderingen en sociale ontwikkeling. We zullen kijken naar de verhouding tussen recht en sociale factoren zoals politieke en economische kwesties, familie, erfenis, onderwijs, sport recreatie, de volksgezondheid en de media.

Inleiding tot de taal-

Een inleiding tot de studie van de taal. Dit heeft betrekking op de structuur, geschiedenis, overnames, variabiliteit en neurologische basis.

Human Growth and Learning

Deze cursus gaat in op de volledige levensduur van de feiten, principes en concepten met betrekking tot de sequentiële ontwikkeling van de menselijke leren; types en principes van leren; en onderwijskundig ontwerpen.

Engelse grammatica

Dit is een historisch overzicht van de aanpak en de specifieke rol van het Engels grammatica-systeem in de ESL klas. We zullen ook kijken naar de belangrijkste syntactische patronen van het Engels en hoe ze invloed hebben op de manier waarop we vormen zinnen. We zullen ook kijken naar de belangrijkste syntactische patronen van het Engels en hoe ze invloed hebben op de vorm die we zinnen.

Inleiding tot TESOL

Dit zorgt voor een fundamentele is het onderwijs van Engels als tweede taal. Dit geldt ook voor het aanleren van vaardigheden, de uitdagingen voor ESL lerenden en de aan de gang zijnde professionele ontwikkeling. Onderwijs studenten met een verlangen om les te geven in het Amerikaanse openbare schoolsysteem vindt er ook deze module zeer gunstig.

Lesgeven luisteren en spreken

Hier zullen we kijken naar de beginselen, procedures en de benodigde materialen voor de lessen Engels luister- en spreekvaardigheid aan leerlingen van het Engels als tweede taal.

Teaching Reading

Deze module wordt ingegaan op de beginselen, procedures en de benodigde materialen voor het onderwijs Engels te lezen vaardigheid om leerlingen van het Engels als tweede taal.

Teaching Schrijven

Hier zullen we kijken naar de beginselen, procedures en de benodigde materialen voor het onderwijs Engels schrijfvaardigheid om leerlingen van het Engels als tweede taal.

klankleer

Alle aspecten van de fonetiek en fonologie onderzocht in deze module. Dit geldt ook voor de uitspraak en de manier waarop geluiden worden gevormd, klemtoon, ritme en intonatie. Die allemaal zullen worden toegepast bij het leren en onderwijzen situaties.

TESOL Woordenschat

Hier zullen we kijken naar de beginselen, procedures en de benodigde materialen voor het onderwijs Engels vocabulaire om leerlingen van het Engels als tweede taal.

Student Teaching (Reflective Journals)

Studenten worden gevraagd om tijdschriften van hun onderwijs ervaring compleet voor enkele weken. Elke week feedback zal worden verstrekt en zal naar verwachting in de komende weken het onderwijs uit te voeren.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BA in Engelse taal en lesgeven
    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk
  • English Education
    • Carson, Verenigde Staten
  • BA Modern Languages and Teaching English as a Foreign Language
    • Colchester, Verenigd Koninkrijk