Keystone logo
Thongsook College BBA
Thongsook College

BBA

Bangkok, Thailand

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Onze Bachelor of Business Administration in Management (BBA) biedt studenten de nodige wetenschappelijke opleiding in de fundamentele en toegepaste aspecten van bedrijfseconomie, organisatie en management. De faculteit biedt een concurrerend niveau volledig in het Engels, die zal u toelaten om de professionele vaardigheden die nodig zijn in organisaties die werkzaam zijn in de wereldwijde markten te ontwikkelen.

TC

Afgestudeerden van deze opleiding verwerven van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te creëren, direct, beoordelen en evalueren alle soorten bedrijven en in alle afdelingen (inkoop, productie, logistiek, kwaliteit, administratie, boekhouding, auditing, financiën, human resources, verkoop , marketing, enz.). Deze graad maakt het ook mogelijk de houders ervan om te werken als economen in de technische economische regio's van het openbaar bestuur. Onze afgestudeerden kunnen kiezen en beheer informatie, te identificeren groei en kansen in de markt, middelen toe te wijzen binnen organisaties, te motiveren individuen en teams, af te stemmen op gestelde doelen en resultaten te evalueren.

Career Opties

Afgestudeerden in Business Management en Administratie kunnen werken in verschillende gebieden binnen organisaties, met name in landen waar de internationale dimensie is van cruciaal belang. De mate in Business Management en Bestuur biedt studenten de vaardigheden die nodig zijn voor elk type bedrijf activiteit uit te oefenen, van de oprichting van een klein bedrijf (ondernemer) de ontwikkeling van het beheer van de activiteiten op het hoogste niveau (financieel management, commercieel management, controllers , human resource management, etc.). Je zal ook het verwerven van de vaardigheden die nodig zijn voor de evaluatie en controle van bedrijven, voor banken en andere financiële ondernemingen (beheer van de middelen, beurzen, de beoordeling van kwalificaties, enz.), Evenals de voorbereiding die nodig is om toegang te krijgen tot het openbaar bestuur posten in verband met business management (staat econoom, openbare financiën, beheer van het ziekenhuis, gemeenteraden, enz.).

Vereisten

 • Het bewijs van de afronding van het voortgezet onderwijs (high school diploma of GED).
 • Het programma staat open voor alle nationaliteiten. Aangezien de voertaal is Engels, aanvragers die geen native speakers van het Engels zal een minimum TOEFL-score van 550 (of equivalent) nodig.
TC

studie tijden

Het programma is volledig in het Engels en wordt uitgevoerd op de campus Thongsook College in Bangkok.

Onze cursussen worden gegeven op de campus en worden aangeboden tijdens de week en in het weekend met de flexiblity van het bijwonen van het college tijdens Academisch semester pauzes. Studenten zijn verplicht om te voldoen aan de 45 uur van aangezicht tot collegebezoek die participatie van de klas, presentaties, groepswerk, projecten, in-class onderzoek, veld-trips, midterm en examens, evenals een literatuurstudie research paper gaat worden geconfronteerd.

Natuurlijk Structuur:

De volledige cursus bestaat uit 124 studiepunten.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Wereldwijde BBA
  • Barcelona, Spanje
 • Honours Bachelor Bedrijfskunde (Hospitality)/Honors Bachelor Bedrijfskunde (Hospitality) Fast-track
  • Toronto, Canada
 • BBA met major in management
  • North Ras Al Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten