We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Three Rivers Community College

Three Rivers Community College

Three Rivers Community College

Invoering

De kennis en vaardigheden opdoen om uw eigen levenspad te kiezen: welke ervaring kan meer lonend zijn? Vooral wanneer die beloningen niet alleen naar individuele studenten gaan, maar ook naar de centra van het bedrijfsleven en de gezondheidszorg en productie en onderwijs waar afgestudeerden naartoe gaan. Three Rivers is er trots op deel uit te maken van de gemeenschap en zou er trots op zijn dat u deel uitmaakt van de onze.

Elke student brengt iets anders mee als ze hier komen. Om aan dergelijke uiteenlopende behoeften te voldoen, hebben we aanzienlijk geïnvesteerd in het creëren van ultramoderne faciliteiten voor disciplines variërend van nucleaire technologie tot gezondheidszorg. Met meer dan 30 diploma's en certificaatprogramma's om uit te kiezen, kun je met je opleiding in Three Rivers vrijwel overal naartoe.

Als je van plan bent een vierjarige opleiding te volgen, kunnen we die zoektocht betaalbaarder maken. Als je school en werk moet aanpassen, bieden we flexibele planningsopties. Als je unieke omstandigheden hebt - een ander leervermogen, ervaring als veteraan, de behoefte aan kinderopvang - kunnen wij voor een oplossing zorgen.

Locaties

  • Norwich

    New London Turnpike,574, 06360, Norwich

    Vragen