Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Invoering

De transitie naar een duurzame samenleving begint bij jezelf

De remote-first Tomorrow University of Applied Sciences * stelt leerlingen in staat om de 21e-eeuwse vaardigheden op te bouwen die nodig zijn op het gebied van duurzaamheid, ondernemerschap en technologie door onze revolutionaire benadering van onderwijs. We bouwen aan een gemeenschap van krachtige en verbonden individuen waarvan we sterk geloven dat ze een betere en duurzamere toekomst zullen creëren. Hun succes is onze missie, hun impact onze maatstaf.

We versterken en onderwijzen de veranderaars van morgen

We combineren state-of-the-art leerwetenschap en -technologie om flexibele, toegankelijke en effectieve leerervaringen te creëren die leerlingen uitrusten met onze belangrijkste ingrediënten voor impact: doel, capaciteit en gemeenschap.

Door continu te leren, toe te passen en samen te werken, cultiveren we een mentaliteit van groei en zelfeffectiviteit om de invloedscirkel van onze leerlingen uit te breiden en hen te veranderen in zelfverzekerde agenten van verandering. Ons doel is om de overgang naar een duurzamere samenleving te versnellen door een revolutie teweeg te brengen in het onderwijs om anders te leren en grenzeloos te groeien om een blijvende erfenis op de wereld achter te laten.

Waarom leren met ToU?

Tomorrow University of Applied Sciences * is dé instelling voor een opleiding op het gebied van duurzaamheid, ondernemerschap en technologie. Onze revolutionaire benadering van onderwijs zal je helpen een langdurige maatschappelijke impact te maken terwijl je overal ter wereld een bachelor- of masteropleiding volgt.

Wereldwijd toegankelijk en flexibel

Ons remote-first leerplatform maakt onderwijs toegankelijk waar u ook bent en biedt de flexibiliteit om te leren, ongeacht uw professionele en persoonlijke verplichtingen. Leer waar je ook bent, wanneer je maar wilt via ons mobile-first platform.

Een nieuwe benadering van leren

Leren door te doen. Onze leerfilosofie gaat niet uit van offline leren online. Met onze op uitdagingen gebaseerde leermethode krijg je praktische ervaring met het oplossen van 's werelds grootste problemen door praktische toepassing onder begeleiding van experts en leiders uit de industrie.

Wereldwijd netwerk van wereldklasse

Een wereldwijde gemeenschap van partners en mentoren staat voor je klaar. Zij maken nu al het verschil op het gebied van duurzaamheid, ondernemerschap en technologie en helpen jou hetzelfde te doen. Zij zijn uw collega's en uw mentoren, samen met uw cohort van internationale studenten.

Met de juiste vaardigheden, tools en netwerk bij de hand, kunnen we onze toekomst veranderen - en die van onze wereld.

  • Creëer een betere toekomst vanaf vandaag. Krijg toegang tot de tools en het netwerk die nodig zijn om te slagen in duurzame innovatie.
  • Remote-first en flexibel. Leer waar u ook bent, wanneer u maar wilt. Combineer werk en studie.
  • Leer in kleine en gelijkgestemde groepen. Bouw een community op en krijg toegang tot een levenslang netwerk.

Onze leerprincipes

Missiegedreven

We zijn een gemeenschap van blijvende leerlingen. We hebben ons programma en curriculum zo ontworpen dat ze met de tijd meegaan. Je kunt tijdens het programma kiezen uit een verscheidenheid aan uitdagingen, geïnspireerd op scenario's in de ondernemers- en zakenwereld om op te lossen en te overwinnen. Tijdens de uitdagingen zul je de competenties toepassen, creëren en beheersen die nodig zijn voor een betere toekomst. Je ontwikkelt de competenties waarnaar werkgevers op zoek zijn door actief en ervaringsgericht leren met de hulp van collega's en mentoren die deze exacte uitdagingen zelf hebben aangegaan.

Flexibele

Al onze programma's zijn volledig op afstand. In ons leermodel is de tijd om competentie in een specifiek vakgebied te tonen flexibel, terwijl de verwachting om het onder de knie te krijgen constant is. Je doorloopt uitdagingen in plaats van traditionele cursussen en bouwt in realtime competenties op om rekening te houden met de behoeften van ieders individuele leerproces.

gepersonaliseerde

Onze technologie leidt u door het programma, past zich aan uw behoeften aan en geeft feedback van het begin tot het einde. Je doelen als leerling binnen het programma en begrip van kerncompetenties worden individueel aangepast in de app, waardoor je leerervaring uniek is voor jou. Je ziet een visueel overzicht van je leervoortgang tijdens je studie, zodat je je gemakkelijk kunt blijven concentreren op je gewenste resultaten.

Zelfbekrachtigd

We gebruiken 'nog niet' als maatstaf wanneer een leerling nog moet bewijzen dat hij een uitdaging of competentie beheerst. In plaats van te falen voor een onderwerp of uitdaging, krijg je de kans om je kennis te demonstreren totdat je het onder de knie hebt. U kunt uw werk indienen totdat recensenten en experts denken dat u het gekozen concept volledig begrijpt. Falen bestaat niet bij ToU, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

sociaal

We stellen leerlingen in staat om betekenisvolle relaties op te bouwen die leiden tot rijke, boeiende en effectieve leerervaringen op afstand. Samen met je cohort, mentoren en enorme wereldwijde gemeenschap blijf je verbonden en betrokken door middel van regelmatige livesessies, cursusdiscussies en evenementen. Onze op uitdagingen gebaseerde leermethode bevordert te allen tijde samenwerking en 360°-feedback van alle deelnemers, peers tot mentoren en vice versa.

*Tomorrow University is een volledig geaccrediteerde, door de staat erkende University of Applied Sciences

Getuigenissen van studenten

Vragen