Keystone logo
© Toyo University
Toyo University

Toyo University

Toyo University

Invoering

Toyo University werd in 1887 opgericht als een kleine academie voor filosofie. Het was de eerste universiteit die vrouwelijke studenten in Japan accepteerde. Tegenwoordig leren meer dan 30.000 studenten op 4 verschillende campussen in/rond de regio Tokio, waaronder 1.500 internationale studenten uit veel verschillende delen van de wereld. Programma's op bachelorniveau bestaan uit 14 faculteiten en 48 afdelingen, waaronder afdelingen geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, techniek en computer- / IT-wetenschappen. Het Department of Global Innovation Studies en het Department of Regional Development Studies zijn Engelstalige programma's, waarin studenten alle cursussen in het Engels kunnen voltooien.

Toyo heeft 15 graduate schools met 36 majors en 8 majors worden allemaal in het Engels aangeboden.

Toyo is een van de 37 universiteiten in Japan die zijn geselecteerd door het Japanse Ministerie van Onderwijs en betrokken zijn bij het Top Global University Project, met verantwoordelijkheden om het mondiale concurrentievermogen te ontwikkelen en bij te dragen aan de mondialisering van het hoger onderwijs in Japan in het algemeen.

Campusfuncties

  toelatingen

  Toyo University biedt online toelating voor internationale studenten. U kunt zich aanmelden, een online interview bijwonen en de toelatingsresultaten online bekijken. Er zijn twee aanvraagperiodes:

  • Start april: Aanvraag eind september van het voorgaande jaar
  • Start september: Aanmelding medio februari

  Raadpleeg de toepassingsgids op onze toelatingswebsite voor meer informatie.

  Beurzen en financiering

  Toyo biedt volledige beurzen aan voor bachelor- en masterstudenten.

  SDGs Ambassador Scholarship (voor studenten)
  100% collegegeldvrijstelling + gratis accommodatie gedurende 4 jaar

  Top Leading Students' Scholarship (voor masterstudenten)
  100% collegegeldvrijstelling + een maandelijkse toelage van 120.000 JPY gedurende 2 jaar

  Campusleven & Faciliteiten

  Toyo University heeft 2 internationale slaapzalen, waar binnenlandse en internationale studenten wonen, eten, leren en met elkaar communiceren. We moedigen internationale studenten aan om daar te blijven, omdat ze kunnen genieten van enorme voordelen, variërend van verschillende vormen van ondersteuning van het International Affairs Office, slaapzaalmanagers en residentieel assistenten. We bieden ook verschillende programma's aan die internationale studenten helpen de Japanse cultuur en samenleving te leren kennen en een veilig en comfortabel studentenleven bij Toyo door te brengen.

  Locaties

  • Bunkyo City

   5-28-20 Hakusan, 112-0001, Bunkyo City

  Vragen