Keystone logo
Trevecca Nazarene University

Trevecca Nazarene University

Trevecca Nazarene University

Invoering

Met accreditatie en gewaardeerde docenten helpt Trevecca al meer dan 120 jaar de geest van studenten van over de hele wereld te ontwikkelen. Gelegen in het hart van Nashville, richten de docenten en medewerkers van Trevecca zich op het voorbereiden van studenten op een leven van leiderschap en dienstbaarheid. Trevecca , opgericht in 1901, zet zich in voor holistisch onderwijs en moedigt studenten aan om intellectueel, sociaal, emotioneel, fysiek en spiritueel te groeien.

Trevecca biedt lessen op de hoofdcampus en twee satellietcampussen in Middle Tennessee en online lessen wereldwijd. Met studenten uit 47 staten en 39 landen biedt Trevecca 20 associate-graden, 81 niet-gegradueerde majors, 25 masterprogramma's en drie doctoraatsprogramma's, evenals specialistische en certificaatprogramma's.

Academici

Verdien een zeer gewaardeerde graad in een op Christus gerichte gemeenschap die toegewijd is aan uw succes. Bij Trevecca bereikt u uw opleidingsdoelen en verdiept u tegelijkertijd uw geloof en wereldbeeld. Ons lichaam van multi-confessionele, onbeschaamd christelijke docenten en medewerkers stelt studenten in staat om de perspectieven van anderen te begrijpen terwijl ze ook zelf groeien.

 • Geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools
 • 19:1 student-leraar ratio
 • 94% van de faculteit met de hoogste graden in hun vakgebied

Gemeenschap

Wij geloven dat het geloof centraal moet staan in alle dingen. Daarom komen we als universiteit meerdere keren per week samen om te aanbidden, te leren, te prijzen en te groeien in de kapel. Deze tijd stelt onze studenten, staf en faculteit in staat om samen te komen in gemeenschap om hun relatie met Christus en elkaar te verdiepen.

 • 9 campusministeries
 • 47 kapelkansen per semester
 • Jaarlijkse internationale zendingsreizen

Missie

Trevecca Nazarene University is een christelijke gemeenschap die onderwijs geeft voor leiderschap en dienstbaarheid.

Onze campus

Onze hoofdcampus biedt onderdak aan meer dan 1.000 studenten en heeft genoeg te bieden. Van coffeeshops en eetgelegenheden tot recreatiefaciliteiten en Benson Auditorium, er zijn plekken om rond te hangen, actief te worden, een hapje te eten of naar een show te kijken. Er gebeurt altijd iets in onze achtertuin.

Onze stad

Je vindt Trevecca in het hart van Nashville, op slechts anderhalve kilometer van het bruisende centrum, en studenten worden omringd door een rijke geschiedenis en kansen om te leren, te groeien en te dienen. Vrijwilligerswerk buiten de campus stelt studenten in staat om de stad vanuit verschillende perspectieven te bekijken en Gods licht in verschillende gebieden te laten schijnen. Als je de opwindende stedelijke omgeving verkent, van Music Row tot watervalwandelingen tot Opry Mills, zul je zeker plekken vinden waar je graag tijd doorbrengt.

toelatingen

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
 • Nashville

  333 Murfreesboro Pike, 37210, Nashville

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Vragen